Garanti olsun derseniz iade edip vatandan alabilirsiniz.Aldim karti taktim pc ye simdi bir kaç yerde geri ödeme olmadini görünce öyleyse iade edim dedim
Garanti olsun derseniz iade edip vatandan alabilirsiniz.Aldim karti taktim pc ye simdi bir kaç yerde geri ödeme olmadini görünce öyleyse iade edim dedim
Sizdemi yeni aldinizBetaplus
29 unda aldim bugun onay maili geldiSizdemi yeni aldiniz
Yani aklıma bir tek o geldiGaranti olsun derseniz iade edip vatandan alabilirsiniz.
Fatura hepsiburadadaki fatura degilmi tam olarak ne yaptınız29 unda aldim bugun onay maili geldi
Fatura betaplus un onu ekledim bir de siteden urunu aldigima dair ss aldim oyle yolladim hocamYani aklıma bir tek o geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fatura hepsiburadadaki fatura degilmi tam olarak ne yaptınız
Teşekkür ederim baktim fakat görmemişimAsus Dual-rx6700xt-o12g Cashback Sorunu
Satıcı ile konuştum kampanya Asus'un, sabah erken saatlerde sorun ile ilgileneceklerini söylediler.forum.donanimarsivi.com
Arkadaşlar konu açıldı Abdullah ilgilendi arkadaş ödemesini aldı ben de yeni yolladım başvuruyu sorun çıkacağını sanmıyorum artık konu kirliliği yapmasanız keşke
Teşekkürler eve geçince hemen başvuruyu yapimFatura betaplus un onu ekledim bir de siteden urunu aldigima dair ss aldim oyle yolladim hocam
Bana fatura gelmedi siz nasıl elde ettiniz faturayı fatura için kayıt actim 7 is günü diyorFatura betaplus un onu ekledim bir de siteden urunu aldigima dair ss aldim oyle yolladim hocam
E fatura gelmedimi pdf ini yukliyceksin fiziksel faturaya gerek yokBana fatura gelmedi siz nasıl elde ettiniz faturayı fatura için kayıt actim 7 is günü diyor
gelmedi işte anlamadım ayın 1 inde teslim aldım ürünü fatura yok piyasadaE fatura gelmedimi pdf ini yukliyceksin fiziksel faturaya gerek yok