Asus dual Rx 6700xt o.c undervolt

Cagdas5389

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
943
İlk olarak şunu demeliyim ki, bu kart'ın çipi ekstra 100mhz frekansa ve voltaja çok agresif karşılık veriyor. düz versiyonun frekans ayarlarına çektiğim zaman arada minimal fps farkları ancak muazzam bir fan devri oynuyor+2 derecelik düşüş yaşanıyor.
God of warda 2K ultra ayarlarda bu testi gerçekleştirdim. Başka ham performans farkını gözlemleyebileceğim test var mıdır? Yoksa bu yeterli olur mu?
1755727060891.webp

İlk olarak şunu demeliyim ki, bu kart'ın çipi ekstra 100mhz frekansa ve voltaja çok agresif karşılık veriyor. düz versiyonun frekans ayarlarına çektiğim zaman arada minimal fps farkları ancak muazzam bir fan devri oynuyor+2 derecelik düşüş yaşanıyor.
God of warda 2K ultra ayarlarda bu testi gerçekleştirdim. Başka ham performans farkını gözlemleyebileceğim test var mıdır? Yoksa bu yeterli olur mu?
Alıntıyı görüntüle
ben genelde mın frekansı 2500 max 2600 vramleri 2100 mhz ve voltajı 1100 yapıyorum ve guc ayarında en sona cekıyorum fan devrınıde sıfır rpm kapatıp gelismiş ayarları acıp kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ayarlar ortalama 8 derece hotpsot cekıyor

resim_2025-08-21_012333675.webp

ben kararlımı degılmı ddıye furmak sokmustum sıkınıt cıkmadı kullanıyorum boyle

ben genelde mın frekansı 2500 max 2600 vramleri 2100 mhz ve voltajı 1100 yapıyorum ve guc ayarında en sona cekıyorum fan devrınıde sıfır rpm kapatıp gelismiş ayarları acıp kullanıyorum

bu ayarlar ortalama 8 derece hotpsot cekıyor

Alıntıyı görüntüle

ben kararlımı degılmı ddıye furmak sokmustum sıkınıt cıkmadı kullanıyorum boyle
arada bariz soğutma farkı var ama sizdeki 3 fan red devil bendeki çift fan asus dual

arada bariz soğutma farkı var ama sizdeki 3 fan red devil bendeki çift fan asus dual
red devil diye cok fark yok orta seri kartlar ile tabi giriş seviyesi kartlarla da bir degil ama orta seri kartlarla da cok bır farkı yok istersen bu ayarları deneyerek bakabılırsın mhzler aynı ıste ıstersen stok degerlerını de atabılırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,839
Üyeler
186,800
Son üye
okanyesmen
Geri