Kalıplaşmış bir düşüncedir. Rog strix felan desen anlayacağım. 6800 veya 3070 de dual daha iyi iş çıkardı diye aynı soğutma performansı için, 6600 de dual almanıza gerek yoktur. Çünkü bir farkı yoktur sevgili asus fanboy.
Kalıplaşmış bir düşüncedir. Rog strix felan desen anlayacağım. 6800 veya 3070 de dual daha iyi iş çıkardı diye aynı soğutma performansı için, 6600 de dual almanıza gerek yoktur. Çünkü bir farkı yoktur sevgili asus fanboy.
Kasanın hava akımıyla alakalı olabilir. Karta ekstra bir ayar falan yapmadım taktığımdan beri aynı şekilde kullanıyorum. Forumda amd kartlardan anlayanlar sorununa daha rahat çözüm bulabilir ben pek fazla anlamıyorum.hocam bende aynısını kullanıyorum yükte 83dereceyi görüyor napmam lazım
kanka daha geçen hafta pazar günü 10k lık 6600 lü sistemi aldım şimdi fiyatlar düşüyor doğrumu yaptım yanlışmı anlamadım400 ₺ ye yakın bir indirim mevcut.
Alıntıyı görüntüle
https://m.n11.com/urun/asus-amd-rad...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
asus fan boyluk sezdim ama sapphire kötü bir marka değil![]()
percentage fan yerine 40dBA ses seviyesindeki sıcaklığı göstermeleri daha mantıklı olurdu. Bu resmin kaynağı nedir?