Hocam soğutma farkından kastım biri ısınır biri serindir tarzı değil. İkisi de gayet iyi soğutmaya sahip, genelde yakın olur. Biri 72 diğeri 73 gibi diyorum. O yüzden hangisi ucuzsa onu alın aradaki soğutma farkı akla kara değil yüzde 2 bile değil belki deASUS dual 4060 ti veya MSI ventus 2x alacağım soğutması daha mı kötüdür asusun
Asus dual ve 2 fanlı ventus arasından dual daha iyi.ASUS dual 4060 ti veya MSI ventus 2x alacağım soğutması daha mı kötüdür asusun
dual soğutma daha ihi knkASUS dual 4060 ti veya MSI ventus 2x alacağım soğutması daha mı kötüdür asusun
O zaman asus olan sistemi tercih edip ssd ram upgradeliyorum daha iyi gibiHocam soğutma farkından kastım biri ısınır biri serindir tarzı değil. İkisi de gayet iyi soğutmaya sahip, genelde yakın olur. Biri 72 diğeri 73 gibi diyorum. O yüzden hangisi ucuzsa onu alın aradaki soğutma farkı akla kara değil yüzde 2 bile değil belki de
Aynen hocam diğer her bileşen aynıysa ucuz olanı alıp ssd ram yükseltmek çok daha mantıklı. Hayırlı olsun şimdidenO zaman asus olan sistemi tercih edip ssd ram upgradeliyorum daha iyi gibi
En ucuzu hangisiyse o.Karşılaştırma sitelerinde ve yabancı redditlerde asus daha önde gibi ama msi daha pahalı hangisini tercih etmeliyim?
Her bileşeni aynı hocam ama ssd ye karar veremedim xpg diye hiç duymadığım bir markanın 1 tb ssd si 7400 okuma 5500 yazma hızına sahip modelini mi tercih etmeliyim yoksa samsungun 1 tb 3500 e 3000 modelini mi aralarındaki fiyat farkı samsung 60 tl daha pahalıAynen hocam diğer her bileşen aynıysa ucuz olanı alıp ssd ram yükseltmek çok daha mantıklı. Hayırlı olsun şimdiden
XPG'nin ramlerini kullanıyorum 4 yıldır hiçbir sorun yaşamadım hocam. Çok sistemde kullanıldı XPG markası ama ssdsi hakkında bilgim yok pek. Arada 60 tl varsa samsung'a değer ama fiyat farkı fazlaysa gerek yok.Her bileşeni aynı hocam ama ssd ye karar veremedim xpg diye hiç duymadığım bir markanın 1 tb ssd si 7400 okuma 5500 yazma hızına sahip modelini mi tercih etmeliyim yoksa samsungun 1 tb 3500 e 3000 modelini mi aralarındaki fiyat farkı samsung 60 TL daha pahalı
xpg nin ramleri iyidir alabilirsinXPG'nin ramlerini kullanıyorum 4 yıldır hiçbir sorun yaşamadım hocam. Çok sistemde kullanıldı XPG markası ama ssdsi hakkında bilgim yok pek. Arada 60 TL varsa samsung'a değer ama fiyat farkı fazlaysa gerek yok.