Corsair kasa - Google Alışveriş
www.google.com
www.hepsiburada.com/
Asus EX-B365M-V Intel B365 2666MHz DDR4 LGA1151 mATX
Çizim ve oyun için alıyorum işlemci olarak İ5 9400f seçtim uyumu rbg olurmuAnakart kasaya uyar da işlemcin nedir de bu anakartı seçiyorsun?
Dostum bütçen nedir PC için?Çizim ve oyun için alıyorum işlemci olarak İ5 9400f seçtim uyumu rbg olurmu
Bütce 6000tl ekran kartı ve ssdyi aldım rgb uyumlu değilse 150tl kontrolcü alsam olurmuDostum bütçen nedir PC için?
Bu arada anakartta ARGB veya RGB girişleri yok, o kasanın RGB fanlarının ışıklarını kontrol edemezsin yazılım ile.
6000 ₺ bütçeye daha iyisini toplarsın dostum, i5 9400F alma.Bütce 6000tl ekran kartı ve ssdyi aldım RGB uyumlu değilse 150tl kontrolcü alsam olurmu
Almadan önce bütcem6000 ₺ bütçeye daha iyisini toplarsın dostum, i5 9400F alma.
Ekran kartını ve SSD'yi aldıktan sonraki bütçen mi 6000 ₺?
Kontrolu alsam rgb kontrol edemezmiyim6000 ₺ bütçeye daha iyisini toplarsın dostum, i5 9400F alma.
Ekran kartını ve SSD'yi aldıktan sonraki bütçen mi 6000 ₺?
Neden AMD olmasın? i5 9400F'ten güçlü olan bi' dünya işlemci var Ryzen işlemci serisinde?Almadan önce bütcem
Sistem tavsiyesi vericeksen eğer AMD olmasın
Çizim programı AMD de hata veriyorNeden AMD olmasın? i5 9400F'ten güçlü olan bi' dünya işlemci var Ryzen işlemci serisinde?
AMD'de de hangi işlemci mimarisinde?Çizim programı AMD de hata veriyor
Babamda amdli, bir sistem vardı hata verip açmıyordu ama sistemde iyiydi yaniAMD'de de hangi işlemci mimarisinde?
Ryzen işlemcili bir bilgisayarda denedin ve programın hata verdiğini gördün mü?
AMD'li olması yetmiyor dostum, belki işlemcinin kendisi eskidir, mimarisi eskidir, Ryzen işlemcili ise Eyvallah diyeceğim, geçerli bir sebep çünkü AMD marka almamak için.Babamda amdli, bir sistem vardı hata verip açmıyordu ama sistemde iyiydi yani
Evet programın adı SolidworksAMD'de de hangi işlemci mimarisinde?
Ryzen işlemcili bir bilgisayarda denedin ve programın hata verdiğini gördün mü?
Kontrolcü alsam rgb kasanın rengini değişirmiAMD'li olması yetmiyor dostum, belki işlemcinin kendisi eskidir, mimarisi eskidir, Ryzen işlemcili ise Eyvallah diyeceğim, geçerli bir sebep çünkü AMD marka almamak için.
Düzgünce bak ona göre al.
Çizimle uğraşıyorsun diye Intel alıyorsun da işlemcin harbiden kötü, soket ölü.