Neler Yeni

Asus f3f adında laptopuma işlemci önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Okan kurt
Merhaba arkadaşlar, elimde bayağı eski bir laptop var. ASUS F3F adında, buna işlemci değiştirebilir miyim ve değiştirsem hangi işlemci taksam ya da hangi işlemcileri takabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
laptop hakkında çok bir bilgi kalmamış ama anladığım kadarıyla değiştiremezsin. işlemci anakarta gömülü. en fazla ssd takarsın günlük işlemlerde hızlanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
Merhaba arkadaşlar, elimde bayağı eski bir laptop var. ASUS F3F adında, buna işlemci değiştirebilir miyim ve değiştirsem hangi işlemci taksam ya da hangi işlemcileri takabilirim? Şimdiden teşekkürler.
çoğu laptop işlemciai gömülü olduğu için değiştiremezsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Okan kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çoğu laptop işlemciai gömülü olduğu için değiştiremezsin
Anladım hocam sağolun çok ağır çalışıyor o zaman termal macun yenilemesi birde SSD değişimi küçük işlerde işimi gorucektir.
Ve birde linux işletim sistemi yüklenmesi daha iyi olucaktir gibi bişey okudum doğruluk payı varmıdır sistemi daha da hizlandirabilirmis o şekilde okudum doğru mudur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
Anladım hocam sağolun çok ağır çalışıyor o zaman termal macun yenilemesi birde SSD değişimi küçük işlerde işimi gorucektir.
Ve birde linux işletim sistemi yüklenmesi daha iyi olucaktir gibi bişey okudum doğruluk payı varmıdır sistemi daha da hizlandirabilirmis o şekilde okudum doğru mudur?
bana göre linux işinizi görmez hem kullanımı zor windows 10 sa 7 yapabilirsibix daha gızlı çalışması adına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,206
Üyeler
160,988
Son üye
o1KemalistBey
Top Bottom