- Konu Sahibi Konu Sahibi
her hangi bişey farketmedi aynı fpsi alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüksek performanslı Nvidia işlemci olacak
Yüksek performanslı Nvidia işlemci olacak
Ben GTX 960M i7 6700HQ ile valorantta düşük ayarlarda ortalama 160 FPS alıyorum senin çok daha fazla alman gerek o bilgisayarla. Keşke 2 yıl beklemeseydin garantisi bitmiş olabilir.Öncelikle selam arkadaşlar ben asus fx505du model bir laptop kullanıyorum. Ekran kartı gtx 1660ti, işlemci ryzen 7 3750h ve 16gb rame sahip. Ancak ben valorantta en düşük ayarlarda maks 140fps alıyorum ortalama ise 80-90fps bence böyle bir sisteme göre çok az fps alıyorum ve bu sadece valorantta da değil çoğu oyun da başıma geliyor örneğin minecraft, minecraftta optifine ile her şey en düşükte ortalama 80-90 fps alıyorum bana çok saçma geliyor bu fpsler bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olrm.
garantisi bitmedi daha onu biliyorum bide benim ki laptop ekran kartları filan mobil oluyo ondan senin benden fazla alman bi tık normalBen GTX 960M i7 6700HQ ile valorantta düşük ayarlarda ortalama 160 FPS alıyorum senin çok daha fazla alman gerek o bilgisayarla. Keşke 2 yıl beklemeseydin garantisi bitmiş olabilir.
müsait olduğun bi zamanda seninle discord üzerinden iletişime geçsem yardımcı olabilir msini bu konularda bilgili pek arkadaşım yoktaKanka o zaman driverlerda bir sorun vardır umarımda öyledir driversa çözülür kendin yapamazsan bilen bir arkadaşına göster yada güvenilir bir bilgisayarcıya halletsinler
ek olarkata fotoğrafta gördüğüm üzere işlemci ve ekran kartı fazla ısınmıyor ona rağmen bu fpsi almam bana çok saçma gelmeye başladı büyük ihitmalle darboğaz yaşıyorum diye dülünüyorum
garantisi bitmedi daha onu biliyorum bide benim ki laptop ekran kartları filan mobil oluyo ondan senin benden fazla alman bi tık normal
müsait olduğun bi zamanda seninle discord üzerinden iletişime geçsem yardımcı olabilir msini bu konularda bilgili pek arkadaşım yokta
Benim bilgisayarımda laptop.Alıntıyı görüntüle
garantisi bitmedi daha onu biliyorum bide benim ki laptop ekran kartları filan mobil oluyo ondan senin benden fazla alman bi tık normal
çok şaşırtıcı bu nasılBenim bilgisayarımda laptop.
Kanka gpu kullanımın 22 diyor bu çok düşük senin fpsin bu yüzden düşük dediğim gibi driverlerda bi sorun varAlıntıyı görüntüle
müsait olduğun bi zamanda seninle discord üzerinden iletişime geçsem yardımcı olabilir msini bu konularda bilgili pek arkadaşım yokta
ek olarkata fotoğrafta gördüğüm üzere işlemci ve ekran kartı fazla ısınmıyor ona rağmen bu fpsi almam bana çok saçma gelmeye başladı büyük ihitmalle darboğaz yaşıyorum diye dülünüyorum
knk hangi driverları düzelteceğim bide formatla mı yapıcağım bu işi çünkü pcde ki oyunalır filan baştan kurmam çok zmn alırdaKanka gpu kullanımın 22 diyor bu çok düşük senin fpsin bu yüzden düşük dediğim gibi driverlerda bi sorun var
Format atmadan ddu ile kaldırır asusun sitesinden indirip tekrar kurarız öyle bi denersin olmazsa formatlayıp deneriz yine olmazsa teknik servisle iletişime geçmen gerekirknk hangi driverları düzelteceğim bide formatla mı yapıcağım bu işi çünkü pcde ki oyunalır filan baştan kurmam çok zmn alırda
şuan müsaitsen yapabilir miyiz?Format atmadan ddu ile kaldırır asusun sitesinden indirip tekrar kurarız öyle bi denersin olmazsa formatlayıp deneriz yine olmazsa teknik servisle iletişime geçmen gerekir
Şuan maalesef müsait değilim şehir dışındayım laptopu bağlayabileceğim bir net yok en erken cumartesi günü müsait olurumşuan müsaitsen yapabilir miyiz?
dsicord kullanıyor muydun en azından cumartesi günü oradan ararım filan iletişime geçerim ondan dolayı kullanıyorsan hesabını verebilir misin?Şuan maalesef müsait değilim şehir dışındayım laptopu bağlayabileceğim bir net yok en erken cumartesi günü müsait olurum
Driverler yanlış olabilir.Öncelikle selam arkadaşlar ben asus fx505du model bir laptop kullanıyorum. Ekran kartı gtx 1660ti, işlemci ryzen 7 3750h ve 16gb rame sahip. Ancak ben valorantta en düşük ayarlarda maks 140fps alıyorum ortalama ise 80-90fps bence böyle bir sisteme göre çok az fps alıyorum ve bu sadece valorantta da değil çoğu oyun da başıma geliyor örneğin minecraft, minecraftta optifine ile her şey en düşükte ortalama 80-90 fps alıyorum bana çok saçma geliyor bu fpsler bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olrm.