Asus Gaming laptop tavsiyesi

Reaksiyon skoru
4
Herkese selamlar ,
Uzun zamandır emaktar olan Monster abramı emekli etmeyi düşünüyorum. Gtx1050 3gb artık zorlanmaya başladı malum. Asus ROG serisinden düşünüyorum bütçe olarak 45k ya kadar çıkabilirim. Masaüstü malesef benim için işlevsel olmuyor o yüzden ROG serisine bakıyorum. Teşekkür ederim.

Herkese selamlar ,
Uzun zamandır emaktar olan Monster abramı emekli etmeyi düşünüyorum. Gtx1050 3gb artık zorlanmaya başladı malum. Asus ROG serisinden düşünüyorum bütçe olarak 45k ya kadar çıkabilirim. Masaüstü malesef benim için işlevsel olmuyor o yüzden ROG serisine bakıyorum. Teşekkür ederim.
Rtx 4060 lı g16 öneririm diğer arkadaşlar da yazmış. Ancak stok yoksa seçim öncesi hemen almak için 3070ti alın. Seçim sonrası fiyatlar uçacak diye düşünüyoru. Stok beklemenizi pek önermem.

Bunun Win11 kurulu olanını düşünüyorum ama bulamadım baya gönlüm bundan yana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rtx 4060 lı g16 öneririm diğer arkadaşlar da yazmış. Ancak stok yoksa seçim öncesi hemen almak için 3070ti alın. Seçim sonrası fiyatlar uçacak diye düşünüyoru. Stok beklemenizi pek önermem.
Bir ara 40 serisinde optimize sorunu vs duymuştum laptoplarıda etkiler mi acaba diye düşündüm ama halletmişler galiba

Bunun Win11 kurulu olanını düşünüyorum ama bulamadım baya gönlüm bundan yana

Bir ara 40 serisinde optimize sorunu vs duymuştum laptoplarıda etkiler mi acaba diye düşündüm ama halletmişler galiba

Bu var ancak 8gb ramli ve freedos(işletim sistemine sahip değil)

Bu da 16 gb ramli ve windows 11pro ya sahip olanı. Ama 2k fiyat farkı var.

Bunlar gibi ilanlara da sahibinden üzerinden bakabilirsiniz ama dikkatli olun sıkıntılı ürün çıkmasın mutlaka türkiye garantili olanlara bakın derim.

Son düzenleme:
Hocam çok sağol bulup yazmışsın eline sağlık. https://www.vatanbilgisayar.com/asu...13650hx-16gb-512gb-16inc-rtx4050-6gb-w11.html

Bunu almaya kara verdim ve aldım :)

Zamanını ayırıp yazan herkese teşekkür ederim biraz sizlerin fikirleriylede kendi istediğimi pekiştirdim.
Bunu almaya karar verdim. İnşallah incelemesini yazmak nasip olur 😁

Hocam çok sağol bulup yazmışsın eline sağlık. https://www.vatanbilgisayar.com/asu...13650hx-16gb-512gb-16inc-rtx4050-6gb-w11.html

Zamanını ayırıp yazan herkese teşekkür ederim biraz sizlerin fikirleriylede kendi istediğimi pekiştirdim.
Dostum memnun musun ben de 3070 li bir bilgisayar ve 4050 li bu bilgisayar arasında kalmıştım

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın hocam.

Dostum memnun musun ben de 3070 li bir bilgisayar ve 4050 li bu bilgisayar arasında kalmıştım
Biraz geç oldu ama en azından 1 seneye yakın deneyimleyip yazmış olayım umarım görürsün 😁.
Ürün gerçekten çok kaliteli ROG bu işi çözmüş bitirmiş diyebilirim , farklı marka kullanıp memnun kalanlar vardır ama benim görüşüm diğer markalar bu işi yapıyorsa ROG izin veridiği için😁😁.
Performansı beni yarı yolda bırakmadı , sesi rahatsız etmiyor sonuçta gaming laptop ideal seviyede , kasa ve yapım kalitesi iyi dokunuş hissi vs. Gerçekten hakkını veriyor , klavyede aynı şekilde rekabetçi oyunlarda üzmedi ama usb girişleri biraz benim için eksi gibi oldu çoğaltıcı alıp kullandım ama yinede insan ekstradan üstünde olmasını istiyor.
Gelelim kötü diyebileceğim kısma 30 nisanda Helldivers 2 oynarken bir anda laptop kapandı ve açılmadı ısınmıştı biraz bekledim tekrar denedim olmadı… Orta ayarlarda olmasına rağmen sanırım ekran kartını yaktım hatta soğutucuyla kullanıyordum. Vatandan almıştım kaskoyla garantide devam ediyordu şu an 2 haftayı geçti serviste bekliyorum.
Genel olarak ama bayağı iyi 😁

Geri