BursaHangi şehirdesin ? Bende ilk aldığımda ram ve ssd takmıştım. Geçen aylarda bir kaç problem için ankaradaki servise verdim 1 günde yapıp teslim ettiler.
o kadar konu okudum millet asusun desteğine sorduğunda ram ssd bozmaz diye cevap almışlardıGaranti dışı kalıyor siz bir şey eklediğinizde.
Yanlış bilgi vermeyin Zarar vermediğin sürece ram ssd ekleyebiliyorsunGaranti dışı kalıyor siz bir şey eklediğinizde.
Korona zamanı touchpad çalışmıyor diye gönderdim. Sadece ssd takmıştım. Bahane edip geri gönderdiler. Benimki de Asus. Şimdi kafası eserse çalışıyor.Yanlış bilgi vermeyin Zarar vermediğin sürece ram ssd ekleyebiliyorsun
yükseltmeleri yaptıktan sonra 1 yıl geçti öyle başladı bu durum o yüzden benden dolayı olmadığından inatlaşmayacağım durumu anlatırım hayır derlerse THH ye başvuracağımı derim boşuna onlara dil dökmemGaranti kolaya kaçıyor. Bileşen taktığınızda çalışmaya devam ettiyse sorun sende değildir. Ama söküp taktıktan hemen sonra bozulduysa, evet kullanıcı hatası diyebiliriz.
Biraz inatlaşmanı tavsiye ederim.
Thh en az 3 ortalama 6 9 ay sürüyoryükseltmeleri yaptıktan sonra 1 yıl geçti öyle başladı bu durum o yüzden benden dolayı olmadığından inatlaşmayacağım durumu anlatırım hayır derlerse THH ye başvuracağımı derim boşuna onlara dil dökmem
basılı tutunca çalışmıyor kafasına eserse algılıyor geçen 1 saat aralıksız bastım şakasız anca öyle açıldıAsus tuf a15 kroniği. Basılı tutunca falan açılıyormuş (diyorlardı). Vatandaki indirim konusunda yazmıştım. Yazılı tutanak versinler şu şu yüzden yapmıyoruz diye siz de asusa mail atın.
o süre zarfında kullanmaya devam ederim 1 saat basar öyle açarım 6 ay boyunca sıram gelince de ben onlarla oynarımThh en az 3 ortalama 6 9 ay sürüyor
Değişiyor demek ki. Redditte öyle çok yorum vardı.basılı tutunca çalışmıyor kafasına eserse algılıyor geçen 1 saat aralıksız bastım şakasız anca öyle açıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o süre zarfında kullanmaya devam ederim 1 saat basar öyle açarım 6 ay boyunca sıram gelince de ben onlarla oynarım