Evet öyle bir şey var fakat ona kayıt olurken faturayla kayıtl oluyor zamaninda yaptıysa evet olurBi ekran kartı buldum Asus TUF model . Fatura yok ama Asus garantisi varmış. Böyle bir şey var mı? Bu garanti için seri no, kutu vs. yeter mi illa fatura mı lazım
Fatura yok işte mesele oAsus sitesine uye ol cihazlarım sekmesinden kayıt ediyorsun seri numarisinj faturasini felan yukeleyince sisteminde görünüyor oradan islem yapabiliniyor garanti vesaire https://www.asus.com/tr/support/warranty-status-inquiry/ burdan bakabilirsin
Önceden kaydettiyse gözükür ama bakman lazımFatura yok işte mesele o
dostum garanti senin için ne anlam ifade ediyor onu söylermisin? oo bu asus tak çalıştır devam 20 sene gider ömürlük kart bu demek ne kadar saçma bişey. elektronik cihaz sonuçta bu ister msi ister asus isterse başka marka olsun aldıktan 2 gün sonra bi arıza vermeyeği ne meçhul? işte böyle bi durum olursa garantiye gideceksin kullanıcı hatası değilse hallederler geçerler. ama garantisi yoksa ee? ne yapacan pamuk eller cebeCihazda sorun yoksa garantiyi nabicaksin kanka ekran kartlari 20 yil calisir bide asus
Kanka sayisiz cihaz aldim ilk basta hata yoksa hata cikmiyor hicbir zamanda 1 kere dahi garantiye gitmedim o yuzden dedim garanti icin ekstra para istemeleri sizin cebinize zarardostum garanti senin için ne anlam ifade ediyor onu söylermisin? oo bu asus tak çalıştır devam 20 sene gider ömürlük kart bu demek ne kadar saçma bişey. elektronik cihaz sonuçta bu ister msi ister asus isterse başka marka olsun aldıktan 2 gün sonra bi arıza vermeyeği ne meçhul? işte böyle bi durum olursa garantiye gideceksin kullanıcı hatası değilse hallederler geçerler. ama garantisi yoksa ee? ne yapacan pamuk eller cebe2. elde adamlar garantisi var diye boşuna fiyatı bi tık üstte tutmuyor
kefili senmisin kartın?Kanka sayisiz cihaz aldim ilk basta hata yoksa hata cikmiyor hicbir zamanda 1 kere dahi garantiye gitmedim o yuzden dedim garanti icin ekstra para istemeleri sizin cebinize zarar
Cihazda sorun yoksa garantiyi nabicaksin kanka ekran kartlari 20 yil calisir bide asus
xd valla bilmiyorum iyi maldan anliyorum demek hic sikintili bir mal almadim ama haklisiniz siz ne diyim