- Reaksiyon skoru
- 803
DLSS ile yeterli ama native de değil.1080p için 8gb vram yeterli bence
DLSS ile yeterli ama native de değil.1080p için 8gb vram yeterli bence
Şöyle bi fırsat varda oyüzden biraz daha sıcak bakıyorumderdim o değil hocam benim derdim 2025 yılında çıkmış bir 8gb vramli karta para vermek yoksa ben 4gb ile de eziyet çekmiştim uzun yıllar xd.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben oyun testlerinin yalancısıyım.
1080p için bile sınır değer.1080p için 8gb vram yeterli bence
8gb olmasa kesin alınır da bilemiyorum hocam 3080 Tİ/6900xt daha mantıklı olur gibi.
8gb bir kartı düşünmeye gerek bile yok, bu kartlar yapılan benchmark testlerini bile tamamlayamadı VRAM yüzünden. MFG de VRAM azaltan değil arttıran teknoloji. DLSS ile oluru var ama diğer seçenekler varken yüzüne bakılmaz. Bir kere güç olarak da aynı klasmanda değiller.
2.el kartların garantisi yok müşteride kıl biraz zaten kaar etmeden dost işi yapacaz Testlerde güzel sonuçlar alsakta Sıfır sıfırdır ya hani ondan biraz tereddütte kaldım 6 ay sonra kartlar arıza verirmi diye düşünmüyor değilim 5060ti 8gb evet bellek düşük ama bu fiyata böyle sıfır kart yok oda cezbetmiyor değil kafam baya karışık bayramdan sonra arkadaşa aklımdakileri söyleyecem kendisi karar versin8gb olmasa kesin alınır da bilemiyorum hocam 3080 Tİ/6900xt daha mantıklı olur gibi.