Yardım Ekran kartı tavsiyesi ?

derdim o değil hocam benim derdim 2025 yılında çıkmış bir 8gb vramli karta para vermek yoksa ben 4gb ile de eziyet çekmiştim uzun yıllar xd.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben oyun testlerinin yalancısıyım.
Şöyle bi fırsat varda oyüzden biraz daha sıcak bakıyorum

1749196498888.webp

Şöyle bi fırsat varda oyüzden biraz daha sıcak bakıyorum

Alıntıyı görüntüle
8gb bir kartı düşünmeye gerek bile yok, bu kartlar yapılan benchmark testlerini bile tamamlayamadı VRAM yüzünden. MFG de VRAM azaltan değil arttıran teknoloji. DLSS ile oluru var ama diğer seçenekler varken yüzüne bakılmaz. Bir kere güç olarak da aynı klasmanda değiller.

Hatta fikrimce 1440p high-ultra gaming hedefiniz var ise 6900xt bakmak da mantıklı 16gb VRAM var 3080ti'da 12.

8gb olmasa kesin alınır da bilemiyorum hocam 3080 Tİ/6900xt daha mantıklı olur gibi.
2.el kartların garantisi yok müşteride kıl biraz zaten kaar etmeden dost işi yapacaz Testlerde güzel sonuçlar alsakta Sıfır sıfırdır ya hani ondan biraz tereddütte kaldım 6 ay sonra kartlar arıza verirmi diye düşünmüyor değilim 5060ti 8gb evet bellek düşük ama bu fiyata böyle sıfır kart yok oda cezbetmiyor değil kafam baya karışık bayramdan sonra arkadaşa aklımdakileri söyleyecem kendisi karar versin :D

Geri