Neler Yeni

Yardım Asus geforce gaming Tuf 3070ti oc v2 8gb fiyatına değer bir ekran kartı mı ? 18.399

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
19K civarında RTX 3080 ve RX 6900 XT modelleri varken ben almazdım. Tuf serisi iyidir ama 3070 Ti için bu kadar para vermezdim.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
sahsen bu paralara ekran kartı almam hazır sıstemler daha uygun fıyatlara gelmekte. hazır sıstem alırım gerekırse ekran kartını soker parcaları o sekılde satarım

bextrium

80+
İkinci el piyasasında temizleri çok uyguna bulunabiliyor. Biraz araştırman lazım tabi.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
RTX 3070Tİ Hele ki TUF çok sağlam fakat o kadar etmez 15 hadi max 16 olsa düşünebilirdin.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
İkinci el piyasasında temizleri çok uyguna bulunabiliyor. Biraz araştırman lazım tabi.
cok uygundan kastın ne kardesım ? 7-8 bın tl mı ? o kartların hepsı mınıgnden cıkan kartlar oldugu ıcın o fıyatlarda satılıyor mınıng kotu demıyorum unutmayın bılınsız yapılan mınınng ıslemı kotu dıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

illa alıcam dersen bu kartı almanı önerırım (fotografa tıklayarak lınke gıdebılırsin)
1670669143512.png

bextrium

80+
cok uygundan kastın ne kardesım ? 7-8 bın TL mı ? o kartların hepsı mınıgnden cıkan kartlar oldugu ıcın o fıyatlarda satılıyor mınıng kotu demıyorum unutmayın bılınsız yapılan mınınng ıslemı kotu dıyorum
Evet biliyorum, kendimde uzun süre mining yaptım. Kartın gerekli testlerini yaptığında problem olup olmadığını anlıyorsun zaten. İkinci el kart cennetiyken sıfırlara bu kadar para vermek mantıksız geliyor bana. Kutulu faturalı garantili gayet güzel ürünler bulunabiliyor.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Evet biliyorum, kendimde uzun süre mining yaptım. Kartın gerekli testlerini yaptığında problem olup olmadığını anlıyorsun zaten. İkinci el kart cennetiyken sıfırlara bu kadar para vermek mantıksız geliyor bana. Kutulu faturalı garantili gayet güzel ürünler bulunabiliyor.
ben mınıng cıyım işin içinde cok uzun sure bulundum elımden tüm nvidia serileri geldi geçti amd lerde ara ara uğradı. 100 kişiden benım gişbi bilinçli ne yaptıgını bılen 5-10 kısı anca cıkar . dıgerlerı en yuksek mh alıcam dıye kartın anasını aglatan tayfa. o yüzden yrtdısı kartlardan uzak durmalı. pıyasada ucuza satılan kartları hepsı yurtıdışı kartlar

bextrium

80+
ben mınıng cıyım işin içinde cok uzun sure bulundum elımden tüm nvidia serileri geldi geçti amd lerde ara ara uğradı. 100 kişiden benım gişbi bilinçli ne yaptıgını bılen 5-10 kısı anca cıkar . dıgerlerı en yuksek mh alıcam dıye kartın anasını aglatan tayfa. o yüzden yrtdısı kartlardan uzak durmalı. pıyasada ucuza satılan kartları hepsı yurtıdışı kartlar
Aynı şeyden bahsediyoruz dikkatli okuduysan :) KFG'li ürünler testleri yapılıp alınabilir diyorum bende.

NightWish2434

80+ Silver

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram