quejy 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1,636 Dahası Reaksiyon skoru 405 İsim halil 15 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Mert099 yazmış: Onaylandığı nasıl görünüyor ? Devamı için tıklayın... nerden bakacağız check your claim e girdim epostanın altındaki bende yok nerden bulabilirim mail de gelmemiş
Mert099 yazmış: Onaylandığı nasıl görünüyor ? Devamı için tıklayın... nerden bakacağız check your claim e girdim epostanın altındaki bende yok nerden bulabilirim mail de gelmemiş
Y Yusuf56 80+ Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Yusuf 2 Ağustos 2022 #15 Hocam bende cashback ten yararlanmak istiyorum ürünü aldım fakat IBAN yerine IBAN'ımı girdiğimd lütfen geçerli bir IBAN girin diyor farklı IBAN deniyorum fakat yine aynı sorunla karşılaşıyorum ne yapmam lazım?
Hocam bende cashback ten yararlanmak istiyorum ürünü aldım fakat IBAN yerine IBAN'ımı girdiğimd lütfen geçerli bir IBAN girin diyor farklı IBAN deniyorum fakat yine aynı sorunla karşılaşıyorum ne yapmam lazım?
M misemise 80+ Bronze Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 524 Dahası Reaksiyon skoru 176 İsim Mert Ketenoğlu 10 Ağustos 2022 #16 asus geri ödeme kampanyasından daha önce ödeme alan oldu mu?