Yardım Asus GPU RMA nasıldır?

adral

80+
Reaksiyon skoru
81
Kartımın yaklaşık 1 yıl garantisi kaldı. Kusurlu fanlar ve sıkıntılı derecede yüksek hotspot sıcaklığı yüzünden garantiye vermeyi düşünüyorum. Ancak internette Asus ve ServicePoint hakkında çok sayıda korku hikayesi derecesinde hikayeler var. Kartı verdiğim kondisyondan daha kötü bir halde geri almaktan veya aylarca uğraşmaktan korkuyorum. Özellikle GPU için RMA prosedürü hakkında bir bilgisi veya deneyimi olanlar beni biraz aydınlatabilir mi?

16.09.2023 Benimle aynı durumda olup da internetten fikir edinmeye çalışanlar için düzenleme:
Çeşitli sebeplerden dolayı geçen hafta servispointe elle teslim ettim kartımı. Hem verirken hem hizmet bakımında hem teslim alırken çok iyi bir deneyim yaşadım. Sadece macun ve fan değişimi istememe rağmen üstünde hala plastikleri duran sıfır soğutma bloğuyla 3 iş gününde değiştirdiler. İnternetteki korku hikayelerinin çokluğunun sebebinin "sesli azınlık" olduğunu düşünüyorum çünkü hiç bir problem yaşamadım.

Son düzenleme:
Kendim halletmek ya da bir bilgisayarcıya vermek yerine garantiye yollamak istememin sebebi karta 3. parti ne olduğu belli olmayan aliexpress fanları takmak istemediğimden.

ServicePoint miydi bunu yapan?
Bilgisayarcıya vermeniz daha sağlıklı olacaktır 1 günde teslim ederler fan takmak işini bilene kolay ama termal macun sürmek veyada fan takmayı bilmiyorsanız kendiniz sakın ellemeyin zamanında bilmediğim işlere kalkışmanın bedelini ağır zararlarla ödedim tavsiye etmiyorum riske girmiyorum bugün mümkünse kartı bir bilgisayarcıya bırakın durumunuzu anlatın onlar sizi yarın çağırırlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,572
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri