Neler Yeni

Asus GT 710 Ekran Kartı Alınır mı?

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Bu ekran kartını pek zorlamicam gta 5 oynuyorum en fazla. Ancak ana amacım valorant oynayabilmek şuan ki ekran kartım dx sürümü nedeniyle açmıyor bu ekran kartı açar mı? Sistemimle kaç fpsi görürüm?Ekran kartım anakarta tam uyarmı? Teşekkürler.

Ekler

• anakart.PNG
    anakart.PNG
    17.6 KB · Hit: 52
  • işlemci.PNG
    işlemci.PNG
    26.6 KB · Hit: 50
  • ram.PNG
    ram.PNG
    17.3 KB · Hit: 46

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız
Bu ekran kartını pek zorlamicam gta 5 oynuyorum en fazla. Ancak ana amacım valorant oynayabilmek şuan ki ekran kartım dx sürümü nedeniyle açmıyor bu ekran kartı açar mı? Sistemimle kaç fpsi görürüm?Ekran kartım anakarta tam uyarmı? Teşekkürler.
Size tavsiyem hiç bulaşmayın bu karta ikinci el gt 1030 gtx 750 felan arayın şuan kasanızda takılı olan ekran kartını çıkartıp onboard kullanın i5 4460 içerisindeki hd graphics 4600 valorant oynatır düşük ayarlarda. Ram takviyesi yapmanızıda tavsiye ederim ayrıca.

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Size tavsiyem hiç bulaşmayın bu karta ikinci el gt 1030 gtx 750 felan arayın şuan kasanızda takılı olan ekran kartını çıkartıp onboard kullanın i5 4460 içerisindeki hd graphics 4600 valorant oynatır düşük ayarlarda. Ram takviyesi yapmanızıda tavsiye ederim ayrıca.
Bence 2. elden daha güvenli siz neden bulaşmayın diyorsunuz?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,941
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben 800 e gt 1030 göremedim ama?
R7 240 bile öyle güzel oynatmıyor kasa kasa oynatıyor aldığına pişman olursan paran varsa ikinci ele yönelmeni tavsiye ederim şansa kadere güzel bir kart gelir ve alırsın benim param yetmeyince ikinci ele yöneleiyorum sabah akşam ikinci el siteleri gezip bakıyorum denk getirdikçe alıyorum

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız
Bence 2. elden daha güvenli siz neden bulaşmayın diyorsunuz?
Normal değil mi kart r7 240tan bile çok daha güçsüz gtx 560 550 ti felan bakın psunuz iyise veya güçlü eski olan amd hd 58** 67** 68** kartlara bakın hd 6850 felan denk getirirseniz güzel olur piyasasa çok var 600 700e

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
GT 710 gibi dandirik bir karta bu kadar para vermemelisin. Para kolay kazanılmıyor, iyi değerlendirmek lazım harcarken.

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
R7 240 bile öyle güzel oynatmıyor kasa kasa oynatıyor aldığına pişman olursan paran varsa ikinci ele yönelmeni tavsiye ederim şansa kadere güzel bir kart gelir ve alırsın benim param yetmeyince ikinci ele yöneleiyorum sabah akşam ikinci el siteleri gezip bakıyorum denk getirdikçe alıyorum
Ben 2. ele pek güvenemiyorum hele bu zamanda. Bu kartı pasif soğutucuya sahip olduğu için mi kötülüyorsunuz? Valorant açar mı açmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

GT 710 gibi dandirik bir karta bu kadar para vermemelisin. Para kolay kazanılmıyor, iyi değerlendirmek lazım harcarken.
Ne önerirsiniz?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben 2. ele pek güvenemiyorum hele bu zamanda. Bu kartı pasif soğutucuya sahip olduğu için mi kötülüyorsunuz? Valorant açar mı açmaz mı?

Ne önerirsiniz?
Açar kardeşim gidip alabilirsin para senin

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

Ne önerirsiniz?
kart çok eski teknoloji güçsüz soğutması ile alakası yok yani merak etme.
kart alana kadar kasandaki ekran kartını sök onboard kullan valorant oynarsın düşük ayarlarda. bence 1030 al garantili olsun sıkıntı yaşamazsın zaten 2 GB olduğu için mining de yapılmıyor temiz bir şey bulursun merak etme. güncel işlemci ile 1030 ekran kartıyla valorant fullde 200-300 FPS alıyorum. sende rahat 80-120 alırsın

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ben 2. ele pek güvenemiyorum hele bu zamanda.
İyi hoş da bir GT 710'a da 800 küsür ₺ verilmez, cidden çok fazla.
Bu kartı pasif soğutucuya sahip olduğu için mi kötülüyorsunuz?
Hayır. Basbayağı dandik, güçsüz bir GPU.
Ne önerirsiniz?
Bu bütçede ve piyasada sıfır bakmamalısın, mecbur ikinci elden bir ekran kartı alacaksın.
Tam olarak önerebileceğim bir şey yok. Aynı ekran kartını 400 ₺'ya da satan bulursun 700 ₺'ya da.

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
kart çok eski teknoloji güçsüz soğutması ile alakası yok yani merak etme.
kart alana kadar kasandaki ekran kartını sök onboard kullan valorant oynarsın düşük ayarlarda. bence 1030 al garantili olsun sıkıntı yaşamazsın zaten 2 GB olduğu için mining de yapılmıyor temiz bir şey bulursun merak etme. güncel işlemci ile 1030 ekran kartıyla valorant fullde 200-300 FPS alıyorum. sende rahat 80-120 alırsın
Tamam anladım, ancak ben 2. elden pek anlamıyorum nelere dikkat etmeliyiz falan acaba yardımcı olur musunuz?

İyi hoş da bir GT 710'a da 800 küsür ₺ verilmez, cidden çok fazla.

Hayır. Basbayağı dandik, güçsüz bir GPU.

Bu bütçede ve piyasada sıfır bakmamalısın, mecbur ikinci elden bir ekran kartı alacaksın.
Tam olarak önerebileceğim bir şey yok. Aynı ekran kartını 400 ₺'ya da satan bulursun 700 ₺'ya da.
1030 İşlemcimle darboğaz olmaz değil mi? ona göre araştırma yapıcam 2. el

Top Bottom