Neler Yeni

Asus GT 710 Ekran Kartı Alınır mı?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamam anladım, ancak ben 2. elden pek anlamıyorum nelere dikkat etmeliyiz falan acaba yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1030 İşlemcimle darboğaz olmaz değil mi? ona göre araştırma yapıcam 2. el
Zaten güçlü bir kart değil çok eski bir işlemci kullanmadığınız sürece denge performansı yakalarsınız, kartın güncel driver ile çalıştığına dikkat et hasar alıp almadığını kontrol et çıkışları dene bazı çıkışlarda sıkıntı yaşanabiliyor dvi vga veya hdmi olarak bunlara dikkat etmelisin. Bu arada r9 ve r7 370 lerede bakabilirsin sınırlı kalma gtx serisine bak hangisi uyguna geliyorsa onu al -edit bazı gt serisi ekran kartları güncel sürücü ile çalışmıyor .

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Zaten güçlü bir kart değil çok eski bir işlemci kullanmadığınız sürece denge performansı yakalarsınız, kartın güncel driver ile çalıştığına dikkat et hasar alıp almadığını kontrol et çıkışları dene bazı çıkışlarda sıkıntı yaşanabiliyor dvi vga veya hdmi olarak bunlara dikkat etmelisin. Bu arada r9 ve r7 370 lerede bakabilirsin sınırlı kalma gtx serisine bak hangisi uyguna geliyorsa onu al -edit bazı gt serisi ekran kartları güncel sürücü ile çalışmıyor .
Teşekkür ederim.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Tamam anladım, ancak ben 2. elden pek anlamıyorum nelere dikkat etmeliyiz falan acaba yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1030 İşlemcimle darboğaz olmaz değil mi? ona göre araştırma yapıcam 2. el
yapmaz yapsa bile sıkıntı olmaz tam performans alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,955
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac