Neler Yeni

ASUS H61M-PRO BİOS NASIL GÜNCELLENİR?

amdUp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
amd Up
Selamlar. Geçenlerde BİOS güncelledim. Güncellemeden sonra birden aklıma işlemcimin dahili grafik kartını, ana ekran kartı ile birlikte kullanmak geldi. Dahili grafik kartını kullandıktan sonra RAM miktarından 1 GB çaldığını görünce pişman oldum ve eski haline döndürmek istedim. En başta BİOS üzerinden, dahili grafik kartını kullanmak için açtığım ayarı kapatmak aklıma gelmedi. Ben de direkt aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldırmaya çalıştım bunu yapıp sistemi kapatıp açmayı denedim. Tekrar açılırken artık BİOS ekranı gelmemeye simsiyah bir ekran ile geçmeye başladı. Sanırım sürücüyü kaldırmaya çalıştığım içindi bilmiyorum. BİOS a giremiyordum hiç bir şekilde, UEFİ olsa Windows 10 içinden girebilirdim ama değil. Dahili grafik kartını kaldırıp sistemi eski haline getirmek için kasayı açtım ve BİOS pilini çıkarttım 10 dakika bekleyip geri taktım. Artık BİOS ekranı geliyordu ve sorun yoktu giden RAM miktarı da geri dönmüştü. BİOS sıfırladıktan sonra yaptığım güncelleme ne durumdadır diye düşündüm, son sürümü kurmuştum ama böyle yapınca ilk sürüme dönmüş olabilir mi? ASUS un sayfasına baktım BİOS um son sürüm görünüyor, BİOS son sürüm görünse de, son sürüme tekrar güncelleyebilir miyim? Güncellerken bir sorun çıkartır mı? Ve sistemim için en iyi BİOS sürümü hangisi? Son sürüm de değişiklikler de daha stabil yazıyor.
Ana kart ve BİOS özellikleri:
1636490176823.png

1636490184058.png

BİOS son sürüm:
1636490251267.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular