Neler Yeni

Yardım asus iade süreci hakiında yardım

Gladius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
SSS
10 bin liraya ekran kartı aldım bozuk çıktı. Asus SMS ye götür dediler. Götürdüm biz diyo tamirine bakarız olmazsa değişim yaparız dediler bana. Dedim dalga mı geçiyorsunuz sıfır para verdiğim ürünü tamir edip mi vereceksiniz bana. Bildiğin sıfır para verdiğin ürüne tamir edip veririz dediler bana
Yeni ürünse fatura görseliyle birlikte Asus'a mail at ve değişim istediğini söyle destek oluyorlar.

Americano

80+ Bronze
10 bin liraya ekran kartı aldım bozuk çıktı. Asus SMS ye götür dediler. Götürdüm biz diyo tamirine bakarız olmazsa değişim yaparız dediler bana. Dedim dalga mı geçiyorsunuz sıfır para verdiğim ürünü tamir edip mi vereceksiniz bana. Bildiğin sıfır para verdiğin ürüne tamir edip veririz dediler bana
asus birdaha asla tercih etmeyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka konuyla alakalı bilgisi olan varmı.

Yeni ürünse fatura görseliyle birlikte Asus'a mail at ve değişim istediğini söyle destek oluyorlar.
ben şimdi 2. ye gidicek 4.sündemi iade değişim formu alıcam

simdiki gidişinde 2 parça değiştirilirse atıyorum çözulmesse iade değişim formu verirlermi

Son düzenleme:

Americano

80+ Bronze
Benim laptop vardi asus durup duruken arıza yapmıstı ilk gonderdigimde tamir edilip geldi aradan 1 hafta gecti ayni arızayı yaptı laptop bu sefer gönderirken iade icin gönderim yaptım kabul edildi iadesi
6 ay içindemi bu işleri yaptınız siz

Americano

80+ Bronze
müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim

Konuya bakacak gimse yokmu

Son düzenleme:

Gladius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
SSS
6 ay içindemi bu işleri yaptınız siz
Dostum tüm markalarda geçerli. İlk 6 aylık süreç DOA süreci bu süreç içerisinde parça değişimi olursa değişim hakkın var. Sonrasında ise örnek veriyorum asus monitörlerde 3 yıl garanti süresi 3 yılda 3 kere parça değişimi olur ise değişim- iade talep edebiliyorsun. Sana rapor düzenliyorlar o raporla satıcıya başvuruyorsun.

Americano

80+ Bronze
Dostum tüm markalarda geçerli. İlk 6 aylık süreç DOA süreci bu süreç içerisinde parça değişimi olursa değişim hakkın var. Sonrasında ise örnek veriyorum asus monitörlerde 3 yıl garanti süresi 3 yılda 3 kere parça değişimi olur ise değişim- iade talep edebiliyorsun. Sana rapor düzenliyorlar o raporla satıcıya başvuruyorsun.
2.Gidişinde hocam hiçmi iade değişim hakkı sunma ihtimalleri yok

Americano

80+ Bronze
asusla garanti işleyişine girmiş başka kisiler yokmu

konuyla bilgili kimsemi yok

Top Bottom