Neler Yeni

Öneri ❌Asus KVK servisine cihazlarını emanet etmeyin, servis deneyimim

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,178
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Cihazım 3 kere servise gitti, iki seferi de gördüğünüz gibi menteşe ve ekran kaynaklı ve diğer sebepler ile servise gitti,

Cihaz Rog g18 3500 dolarlık bilgisayar belirtmek isterim.

Fakat gördüğünüz gibi asus ürünüme zarar verdi. Yada sorunlar çözülmedi.

Asus almayın. Servis deneyimi inanılmaz kötü.
Beni yine bir THH süreci bekliyor. Askerden sonra sorumlu kim varsa sürece dahil edeceğim.

Hataydan Ankaraya zaten git gel sürekli 2500-3000tl yol parası vermek zorunda kalıyorum. Asus anlaşmalı kargo firması da sigortasız taşıma yapıyor o yüzen emanet edemiyorum.

En azından bu parayı avukata ve sürece veririm.
Mühendisinden teknisyenine şikayetçiyim.

Siz siz olun, bunları bilerek asus alın(?)
ben de rog aldım ve aldığım günden beri pişmanım.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,334
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
1744134081007.png

Asus ile yeni THH macerası başlasın bakalım.

Moon34

80+
Konuyu detaylı okumadım ama bir şey yazmak istiyorum.

Yani bu tarz şikayetleri tüm markalarda aratsam muhtemelen neredeyse hepsinde veya hepsine yakınında bulurum yanılmıyorsam. O yüzden Asus almasan başka marka alsan peki onda böyle bir süreç olmayacağının garantisi nedir?

PNSHER

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Asus ile yeni THH macerası başlasın bakalım.
Geçmiş olsun hocam cihazı ankaradaki servise vermişsiniz sanırım. Ben istanbuldakine gönderdiğimde hiç sıkıntı yaşamamıştım. Gerçi üzerinden 3 sene geçti ama ankaradaki servis daha kötü olabilir.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,334
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
O yüzden Asus almasan başka marka alsan peki onda böyle bir süreç olmayacağının garantisi nedir?
Lenovo, Hp nin kendi özel mühendisleri ile servisi var, muhatap buluyorsun. Asus aracı ortak firmalar ile çalışıyor. Asus ve Acer servisi ortak mesela, mühendisleri spesifik cihazlar üstünde uzmanlaşmamış. Kalite kontrol süreçleri benim cihazda gördüğün üzere çok az.

1744394138403.png

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
C.S.
Asus kaliteyi bozdu. İlk zamanlarında taş gibi cihazlar yapıyordu. Modemini aldım, kağıt üzerindeki özellikleri ile evimde taptığım testlerde sonuç alakasız. İade edip tplink aldım mesela. Keza asusun uzun zaman önce aldığım laptopu da çok kez servise gidip geldi.

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Efe
Cihazım 3 kere servise gitti, iki seferi de gördüğünüz gibi menteşe ve ekran kaynaklı ve diğer sebepler ile servise gitti,

Cihaz Rog g18 3500 dolarlık bilgisayar belirtmek isterim.

Fakat gördüğünüz gibi asus ürünüme zarar verdi. Yada sorunlar çözülmedi.

Asus almayın. Servis deneyimi inanılmaz kötü.
Beni yine bir THH süreci bekliyor. Askerden sonra sorumlu kim varsa sürece dahil edeceğim.

Hataydan Ankaraya zaten git gel sürekli 2500-3000tl yol parası vermek zorunda kalıyorum. Asus anlaşmalı kargo firması da sigortasız taşıma yapıyor o yüzen emanet edemiyorum.

En azından bu parayı avukata ve sürece veririm.
Mühendisinden teknisyenine şikayetçiyim.

Siz siz olun, bunları bilerek asus alın(?)
asus pişmanlıktır geçen yaz kız arkadaşıma sistem toplarken daha iyi modeller alabilmek varken sırf hoşuna gittiği için rog strix 6650xt almıştım pc ilk açılışında bazen oyunlara girince ekran kapanıyor simsiyah kalıyoor ama sesler geliyordu, kendi pcmde onun pcsinde vs başka bileşenlerle beraber denediğimde sadece bu kart takılıyken sorunu alıyordum. bu hatayı videolu şekilde de gösterdim kanıtladım onlara ama ne değişim yaptılar ne iade her seferinde düzelttik diyip geri verdiler son yollayışımda da kutu içeriklerine zarar verip geri yolladılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,083,175
Üyeler
172,199
Son üye
ahmetayhan877