sakın böyle bir hata yapma bende başıma gelenleri yazdım okuya bilirsin 2. sayfadaTam da ASUS notebookumu temizlemek icin servise goturecektim, kendimiz temizleceğiz mecbur.
bu saatten sonra asla yapmamsakın böyle bir hata yapma bende başıma gelenleri yazdım okuya bilirsin 2. sayfada
Rica ederim hocam. keşke o sıra aklıma gelseydi direkt video çekerdim paylaşırdım her yerde ama KYK 'da aklıma gelmedi daha etkili uyarmış olurdum insanları alırken dikkat etmeleri konusundabu saatten sonra asla yapmamteşekkür ederim deneyimlerinizi paylastıgınız icin
Kötü olan servis tarafı. SMS*KVK filan neli bir doğrultamadılar. Çizgi iyi kötü millete yardımcı oluyordu. Bunlar baştan savma baksana adamın mağduriyeti parası ile rezil olmuş.asus bu kadar kötümüymüş ya. bi yaşıma daha girdim. daha neler görecez
servis de kötü de ama herkes aldığı ürünlerde sorun var demiş bu kadar sorun olması da ayrı kötü bi durumKötü olan servis tarafı. SMS*KVK filan neli bir doğrultamadılar. Çizgi iyi kötü millete yardımcı oluyordu. Bunlar baştan savma baksana adamın mağduriyeti parası ile rezil olmuş.
Yurtdışı gezimde Rog Zepyhrus 5070 Tİ modeli almayı planlıyordum ama bu konuyu iyiki görmüşüm şuan için başka ürünlere bakacam.Cihazım 3 kere servise gitti, iki seferi de gördüğünüz gibi menteşe ve ekran kaynaklı ve diğer sebepler ile servise gitti,
Cihaz Rog g18 3500 dolarlık bilgisayar belirtmek isterim.
Fakat gördüğünüz gibi asus ürünüme zarar verdi. Yada sorunlar çözülmedi.
Asus almayın. Servis deneyimi inanılmaz kötü.
Beni yine bir THH süreci bekliyor. Askerden sonra sorumlu kim varsa sürece dahil edeceğim.
Hataydan Ankaraya zaten git gel sürekli 2500-3000tl yol parası vermek zorunda kalıyorum. Asus anlaşmalı kargo firması da sigortasız taşıma yapıyor o yüzen emanet edemiyorum.
En azından bu parayı avukata ve sürece veririm.
Mühendisinden teknisyenine şikayetçiyim.
Siz siz olun, bunları bilerek asus alın(?)