Neler Yeni

ASUS laptop fiyatına değer mi?

cureshut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
kürşat
Bende ayni durumdayim beklemedeyim. Gönlüm asustan yana ama numpad yok. Bu u fiyata daha özellikli pc bulunur fakat böyle kasa bulunmaz bana göre

Apollo64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ayni durumdayim beklemedeyim. Gönlüm asustan yana ama numpad yok. Bu u fiyata daha özellikli pc bulunur fakat böyle kasa bulunmaz bana göre
4070 li victus atmış arkadaş ama bilemiyorum hani çok kararsızım , asus çok güzel gözüküyor dediğin gibi ve işlemcisi hx işlemci

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
4070 li victus atmış arkadaş ama bilemiyorum hani çok kararsızım , asus çok güzel gözüküyor dediğin gibi ve işlemcisi hx işlemci
hx olsa ne olur ki? avx-512f var mı belli değil. varsa da kullanamıyorsunuz, 10 nanometre ve 5200 mhz ddr5 ram. igpusu vasat. Ek olarak verimliliği ryzen 9 7940hs'den de kötü.
ryzen 9 7940hs'nin artıları:
1. 4 nanometre
2. avx-512f var ve etkin.
3. igpusunun gücü 8.2 tflops gücünde mi ne z1 extremedekinin aynısı radeon 780m yani ve ışın izleme yani ray tracing desteği de var.
4. verimliliği intellerden daha iyi
5. 5600 mhz ddr5 ram (ha, cl değeri ona göre yüksek olabilir belki)
Ek olarak israile en fazla para kazandıran firma da intel diye biliyorum. Laboratuvarları vs. var israilde.

Son düzenleme:

Apollo64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Kara
hx olsa ne olur ki? avx-512f var mı belli değil. varsa da kullanamıyorsunuz, 10 nanometre sanırsam ve 5200 ya da 4800 mhz ddr5 ram. igpusu vasat. Ek olarak verimliliği ryzen 9 7940hs'den de kötü sanırsam.
1. 4 nanometre
3. igpusunun gücü 8.2 tflops gücünde mi ne z1 extremedekinin aynısı radeon 780m yani ve ışın izleme yani ray tracing desteği de var.
4. verimliliği intellerden daha iyi diye biliyorum.
Ek olarak israile en fazla para kazandıran firma da intel diye biliyorum. Laboratuvarları vs. var israilde.
linkteki ryzen7 7840hs hocam

Apollo64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Kara
hx olsa ne olur ki? avx-512f var mı belli değil. varsa da kullanamıyorsunuz, 10 nanometre sanırsam ve 5200 ya da 4800 mhz ddr5 ram. igpusu vasat. Ek olarak verimliliği ryzen 9 7940hs'den de kötü sanırsam.
1. 4 nanometre
4. verimliliği intellerden daha iyi diye biliyorum.
peki hp nin renk doğruluğunun %45 olması gibi şeyler üzer mi ? bios kısmı ve ayarlar bölümü asusa göre biraz daha işlevsizmiş kullanan arkadaşım öyle demişti

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
peki hp nin renk doğruluğunun %45 olması gibi şeyler üzer mi ? bios kısmı ve ayarlar bölümü asusa göre biraz daha işlevsizmiş kullanan arkadaşım öyle demişti
Oyun için alacaksanız üzmez hiçbir şeyi ama resimle vs uğraşıyorsanız tabii ki de paneli kötü o işler için. BIOS'un da bir sürü ayar var fakat yüzde 2'sini vs gösteriyor bize. İçini açıp, IFR'sini çıkartıp bakmıştım (PCIe ayarı gibi şeyler de var normalde ama hepsi gizlenmiş).

Apollo64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Kara
Oyun için alacaksanız üzmez hiçbir şeyi ama resimle vs uğraşıyorsanız tabii ki de paneli kötü o işler için. BIOS'un da bir sürü ayar var fakat yüzde 2'sini vs gösteriyor bize. İçini açıp, IFR'sini çıkartıp bakmıştım (PCIe ayarı gibi şeyler de var normalde ama hepsi gizlenmiş).
sadece oyun için almıyorum , ilerde uğraşmak istediğim farklı dallarda mevcut . bilgisayar mühendisliği de okuyorum şu anda .Fikrini ve bilgilerini belirttiğin için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,599
Üyeler
163,853
Son üye
MytronX
Top Bottom