Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
Aygıt yöneticisinden Wi-Fi kartınızın donanım kimliğini kopyalayın. İnternette aratın kimliği ve sürücüyü indirip yükleyin.Kablosuz ağ görev yöneticisinde baktım modül gözükmüyor driver eksik galiba ama driverini bulamadım asus kendi sitesinde kaldırmış galiba bana yardımcı olabilir misiniz? Asus X550JX model
Ağ bagdastiricisini mi kopyalayacamAygıt yöneticisinden Wi-Fi kartınızın donanım kimliğini kopyalayın. İnternette aratın kimliği ve sürücüyü indirip yükleyin.
Komple resim atabilir misiniz aygıt yöneticisinden?Ağ bagdastiricisini mi kopyalayacam
Komple resim atabilir misiniz aygıt yöneticisinden?
Fotoyu attım hocamKomple resim atabilir misiniz aygıt yöneticisinden?
Wi-Fi kartınız görünmüyor. Bozulmuş olabilir ya da başka bir şeyden kaynaklı olabilir. Ek olarak harici ekran kartınızın sürücüsü yüklü değil. Onun donanım kimliğini aratıp, bulabilirsiniz sürücüsünü ve modelini.
Ben hiç anlamıyorum o tarz şeylerden adım adım anlatabilir misiniz ne yapacağımı mesela donanım bilgisi nereden alınıyorWi-Fi kartınız görünmüyor. Bozulmuş olabilir ya da başka bir şeyden kaynaklı olabilir. Ek olarak harici ekran kartınızın sürücüsü yüklü değil. Onun donanım kimliğini aratıp, bulabilirsiniz sürücüsünü ve modelini.
Çift tık yapın 3D Video Denetleyicisine. Sonra ayrıntılar sekmesine gelin ve donanım kimliklerini seçin ve en baştakini kopyalayıp internette aratın.Ben hiç anlamıyorum o tarz şeylerden adım adım anlatabilir misiniz ne yapacağımı mesela donanım bilgisi nereden alınıyor