Asus laptop sizce nasıl?

Reaksiyon skoru
27

Asus bilgisayar linke tıklayarak özelliklerini öğrenebilirsiniz.

Sizce alınır mı ders çalışacağım, çok nadir ayda 1 2 kere ets2 oynarım kalın bişey mi sırt çantama atıp istediğim yere götürebilir miyim
bir de 1.65kg ağır mı nasıl

ets 2, among us gibi oyun oynarım ets 2 de multiplayer giricem en düşük ayarda otobanda 50 fps verir mi boş yolda

bu bilgisayarı almayı düşünüyorum en iyi fiyat bu galiba 4100 liraya başka iyi bilgisayarlar var mı?

Açıkçası ETS 2 MP oynayabileceğinizi pek sanmıyorum. 4 GB sistem belleği ve 2 çekirdekli 3250U ETS2 de özellikle kalabalık alanlarda oynanmaz hale gelecektir. Bunun yanında 1366x768 ekrana sahip olması da leş gibi bir durum, yıl olmuş 2020 hala daha 768p laptop alınmamalı bence. Bu fiyata daha iyi var mıdır bilmiyorum ama bu fiyata bu kadar şık bir laptop yoktur. Ağırlığı ise gayet iyi sırt çantanda rahatlıkla taşırsın.

Açıkçası ETS 2 MP oynayabileceğinizi pek sanmıyorum. 4 GB sistem belleği ve 2 çekirdekli 3250U ETS2 de özellikle kalabalık alanlarda oynanmaz hale gelecektir. Bunun yanında 1366x768 ekrana sahip olması da leş gibi bir durum, yıl olmuş 2020 hala daha 768p laptop alınmamalı bence. Bu fiyata daha iyi var mıdır bilmiyorum ama bu fiyata bu kadar şık bir laptop yoktur. Ağırlığı ise gayet iyi sırt çantanda rahatlıkla taşırsın.
ets 2 otobanda boş yolda 40 fps oynatma imkanı var mıdır? sanıeım bilgisayarda vega 3 ve ryzen 3 var

ets 2 otobanda boş yolda 40 fps oynatma imkanı var mıdır? sanıeım bilgisayarda vega 3 ve ryzen 3 var
Boş yolda 40 fps rahat oynarsın,bende athlon gold 3150u var ortalama 70-90 fps alıyorum low ayarlarda,şehir içinde oynanmaz hale geliyor haliyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,518
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri