Neler Yeni

Asus laptop termal macun garanti bozar mı

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
5 6 aylık Asus tüf a15 rtx4070 laptopum var biraz ısınıyor gibi geldi termal macunu daha kaliteli birşeyle değiştiriyim dedim. Thermal grizly aeronut aldım.
Öncelikle bildiğim kadarıyla arka kapağı açıp ram SSD değiştirmek garanti bozmuyor. Ama ısı borularının vidaların üstünde etiket vardı. Söksem garanti bozulur mu.
1gr yeterli olur mu

PNSHER

80+ Bronze
5 6 aylık Asus tüf a15 rtx4070 laptopum var biraz ısınıyor gibi geldi termal macunu daha kaliteli birşeyle değiştiriyim dedim. Thermal grizly aeronut aldım.
Öncelikle bildiğim kadarıyla arka kapağı açıp ram SSD değiştirmek garanti bozmuyor. Ama ısı borularının vidaların üstünde etiket vardı. Söksem garanti bozulur mu.
1gr yeterli olur mu
Normalde termal macun değişimi garantiyi bozuyor. O etiketi dikkatlice söküp işlemi hallettikten sonra geri aynı yere yapıştırırsan muhtemelen anlaşılmaz ama bir sorun yaşadığında da termal macunun renginden falan belki anlayabilirler.

a1907

80+
Müşteri hizmetlerine sorup bozulmaz derseler aldığın cevabı sslersen ilerde de kendini savunabilirsin aksi durum olursa.

PNSHER

80+ Bronze
Müşteri hizmetlerine sorup bozulmaz derseler aldığın cevabı sslersen ilerde de kendini savunabilirsin aksi durum olursa.
Kanıtlamak açısından mail atmak daha iyi olur ama zaten verecekleri cevap belli. Ben sorduğumda garanti bozulur demişlerdi.

Top Bottom