universal skates alıp takabilirsinAsus M3 Aura (1. versiyon) için skatez aradım bulamadım yardımcı olurmusunuz
4-8 tane takıyosun altına bende gpx2 var orijinal skatesi hiç kaliteli değilmiş xraypad jade almıştım 6 tane taktım güzel hem ucuzbunlar sadece skatez gibi takılacak tam kaplamakk için değil demi
4-8 tane takıyosun altına bende gpx2 var orijinal skatesi hiç kaliteli değilmiş xraypad jade almıştım 6 tane taktım güzel hem ucuz
bu hızlıya kaçıyor mousepadine ve kendine göre seçbu mudur hocam yarın muhtemelen sipariş geçeceğim![]()
X-Raypad Jade Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.wraithesports.com
mousepad çok iyi bir şey değil orta derecede kayıyorbu hızlıya kaçıyor mousepadine ve kendine göre seç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ulugameste 1alana 1 bedava vardı ben aldım çok güzellerAsus M3 Aura (1. versiyon) için skatez aradım bulamadım yardımcı olurmusunuz
hangisi
ulugames.com.tr
kargo vermek en nefret ettiğim şeylerden biri![]()
UluGames Universal Dot Skates
UluGames Universal %100 PTFE ve Cam Dot Skates Satışta!! Bildiğiniz ürün ama UluGames fiyatıyla GG skatEz 😉. Mouse Skates. Maksimum performans için hem %100 PTFE skates hem de Cam skates versiyonları satışta. Cam Skates siyah veya beyaz renklerde yuvarlak tasarımda, PTFE versiyonu ise beyaz...ulugames.com.tr
bu üründe kampanya bitmiş
hepsinde var maalesef wraithtede var. bu arada ulugames trendyolda falanda satış yapıyor kuponun varsa belki daha iyi fiyata alırsınkargo vermek en nefret ettiğim şeylerden biri
merhaba alıp denediniz mi mousemin scroll bozuldu titreme yapıyor tamiri için açıcam ama skatez bulamam diye bekletiyorum fps oyunlarını oynuyorum bir problem çıkarmıyorsa alıp deneyeceğimbu mudur hocam yarın muhtemelen sipariş geçeceğim![]()
X-Raypad Jade Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.wraithesports.com