Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus marka monitör arıyorum

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Yeni bir monitör arayışındayım ve Asus markasının ürünleri arasında dikkatimi çeken özelliklere sahip bir monitör arıyorum. Aradığım özellikleri şu şekilde sıralayabilirim:

Panel Türü: IPS
1ms (Fast IPS teknolojisi ile)
Yüksek piksel yoğunluğuna sahip bir ekran
G-Sync Desteği
144hz
23.8

Asus markasının monitörleri hakkında olumlu deneyimleriniz veya bu özelliklere sahip monitörler hakkında bilginiz varsa, paylaşmanız benim için çok faydalı olacaktır.

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Yeni bir monitör arayışındayım ve Asus markasının ürünleri arasında dikkatimi çeken özelliklere sahip bir monitör arıyorum. Aradığım özellikleri şu şekilde sıralayabilirim:

Panel Türü: IPS
1ms (Fast IPS teknolojisi ile)
Yüksek piksel yoğunluğuna sahip bir ekran
G-Sync Desteği
144hz
23.8

Asus markasının monitörleri hakkında olumlu deneyimleriniz veya bu özelliklere sahip monitörler hakkında bilginiz varsa, paylaşmanız benim için çok faydalı olacaktır.
illaha asus olmasına gerek yok bahsettiğin özelliklerde en iyi performansı veren başka monitörler şeçilebilir g sync desteğide gereksiz bence

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
illaha asus olmasına gerek yok bahsettiğin özelliklerde en iyi performansı veren başka monitörler şeçilebilir g sync desteğide gereksiz bence
bana göre gerekli eski monitörüm freesync destekliydi ve nvidia ayarlarından açmaya çalıştığımda uyarı verdi ve pek fark yaratmıyor açıp açmamak

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana göre gerekli eski monitörüm freesync destekliydi ve nvidia ayarlarından açmaya çalıştığımda uyarı verdi ve pek fark yaratmıyor açıp açmamak
gsync açmanda pek bir fark yaratmayacak aralarında uçurum olan teknolojiler değil ve 144 hz oynadığın için aşırı büyük yırtılmalar sync bozuklukları olmayacak

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu aldım hocam önerin için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

gsync açmanda pek bir fark yaratmayacak aralarında uçurum olan teknolojiler değil ve 144 hz oynadığın için aşırı büyük yırtılmalar sync bozuklukları olmayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,186
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom