Arkadaşlar Asus VG24VQ monitörüm var. Mesela oyunda karanlık yerlerde ve M&B Warband da mausu hafif çevirince ağaçlar (karanlık yerler) titriyor. Ghostingden olduğunu düşünüyorum. Çok rahatsız ediyor garantiyi kapsar mı?
EvetArkadaşlar Asus VG24VQ monitörüm var. Mesela oyunda karanlık yerlerde ve M&B Warband da mausu hafif çevirince ağaçlar (karanlık yerler) titriyor. Ghostingden olduğunu düşünüyorum. Çok rahatsız ediyor garantiyi kapsar mı?
Panelini mi değişirler yoksa DOA ürün iade/değişim raporu mu?
Hiç bilmiyorum ama garanti kapsamindaPanelini mi değişirler yoksa DOA ürün iade/değişim raporu mu?
Mesela siyah yerlerde baya belli oluyor ghosting ekran birbirine giriyormuş gibi rahatsız ediyor. Oyunlarda daha da beter.Benim monitörümde aynı googlede gezerken bende de oluyor ama dikkatli bakınca belli oluyor. Oyunlarda hiç yaşamamıştım.
Ürün DOA'dır di mi hocam çünkü ben istesem de ghosting yapamam monitördeHiç bilmiyorum ama garanti kapsaminda
Ama sadece siyahımsı kahverengine yakın yerlerde oluyor fena titriyor ekran. İade mi yaparlar değişim mi?Evet Garanti kapsamında.
Ama sadece siyahımsı kahverengine yakın yerlerde oluyor fena titriyor ekran. İade mi yaparlar değişim mi?
Oyunlarla alakası yok tv ye bağladığımda olmuyor. Siyaha yakın yerlerde baya ghosting var ürünün DOA olması gerekmiyor mu? Önceden de aynı monitörden almıştım ölü pixel ve video izlerken ekran titriyor diye garantiye göndermiştim İade/Değişim raporu verdiler. Şimdi yine aynısını aldım video izlerken titriyor + Ghosting çok belli oluyor oyunlarda mausu hareket ettirirken ağaçlar filan titriyor. (Ekran kartında sorun yok)Aynı monitörü alacağım.
Size denk gelmiş olabilir.Bu arada oyunlar ile de alakalı olabiliyor.
3 sene garanti var halledilir.
Bu arada şahane monitör.