ASUS MONİTÖR YIRTILMA PROBLEMİ

CanerK14

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selam çift monitör kullanıyorum biri gigabyte g24f-2 diğeri ise asus vg249ql3a. Bu sıralar asus monitörümde çok fazla miktarda yırtılma oluyor. Gerek ekran masaüstündeyken gerek oyun oynarken ekrandaki yırtılmalar çok sinir bozucu olmaya başladı. Gigabyte monitörümde herhangi bir problem yok. Bir çok şey denedim fakat bir türlü düzeltemedim. Ekran kartım rx 7800xt. Yardım ederseniz sevinirim.

Arkadaşlar selam çift monitör kullanıyorum biri gigabyte g24f-2 diğeri ise asus vg249ql3a. Bu sıralar asus monitörümde çok fazla miktarda yırtılma oluyor. Gerek ekran masaüstündeyken gerek oyun oynarken ekrandaki yırtılmalar çok sinir bozucu olmaya başladı. Gigabyte monitörümde herhangi bir problem yok. Bir çok şey denedim fakat bir türlü düzeltemedim. Ekran kartım rx 7800xt. Yardım ederseniz sevinirim.
en basiti freesync denediniz mi

denedim hocam iki monitör içinde amdnin adrenalin programından açık şuan freesync
kablonuz nedir? bazen insanlar hdimi 1.4 e fln takıyor bant genişliğinden sıkıntı oluyor birde asus ayarlarında hdr veya gamemode fln aççık olunca sıkıntı olabiliyor buda olmazsa firmware sorunu olabilir veya bozuk edid farklı bi kablo varsa dene bi ve asusuun destek sayfasına bak güncel firmware mı diye

asus kendi kutusundan çıkan dp port ile bağlı gigabyte hdmi ile bağlı iki monitör içinde ayarlar aynı ve bu şekilde daha önceden böyle bir sıkıntı yoktu asus monitörü alalı 3 ay oldu son 2 haftadır böyle bir sıkıntı var. firmware baktım bir sıkıntı yok onda
1752094999463.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,418
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri