Neler Yeni

Yardım ASUS P5GC-MX / 1333 vs. ASUS P5LD2

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
46.5C 50C arası geziyor, şu anlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam insanın bilgileri az olabilir, bu doğal bir şey, birazda haklı, yukarılara bakarsan resmen denemeye can attığım e6700'ün kötü olduğunu görürsün, biraz haklı, fakat Ram konusunda haksız.

@Revainer en son 60C yükseldi, geri düşüyor, daha fazla yükseltelim mi? Overclock'u

şu an frequency değeri 2.93 ghz'den 3.04 ghz

fsb speed değeri 900 mhz'den 1108 mhz yükseldi
80e kadar devam

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
80e kadar devam
Hocam, fanı elimle durdurdum 4 dk'da anca 90c oldu, her yerinin bakır olmasının yararlarından mı bu? Prime 95'den 59C ile çıktı bu arada, Prime95'in yükünü arttıramaz mıyız? @Revainer Biraz daha overclock yapayım en iyisi, doyurmadı bu beni 😆

@Revainer hocam 3.55 ghz'den sonra f10 basar basmaz pc kapalıymış gibi yapıp geri açılan o hataya denk geldi, bir sorun oluşur mu?

CPU frequency 321
Dram frequency 803 anlık kapanıp açılma, sorun teşkil etmiyorsa devamını getireceğim.

Son düzenleme:

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam, fanı elimle durdurdum 4 dk'da anca 90c oldu, her yerinin bakır olmasının yararlarından mı bu? Prime 95'den 59C ile çıktı bu arada, Prime95'in yükünü arttıramaz mıyız? @Revainer Biraz daha overclock yapayım en iyisi, doyurmadı bu beni 😆

@Revainer hocam 3.55 ghz'den sonra f10 basar basmaz pc kapalıymış gibi yapıp geri açılan o hataya denk geldi, bir sorun oluşur mu?

CPU frequency 321
Dram frequency 803 anlık kapanıp açılma, sorun teşkil etmiyorsa devamını getireceğim.
Windowsa giriyorsa, yük testinde sıcaklık stabilse ve mavi ekran yoksa devam edebilirsin.
Mavi ekran yersen voltajı 0.05 artırarak git

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
Windowsa giriyorsa, yük testinde sıcaklık stabilse ve mavi ekran yoksa devam edebilirsin.
Mavi ekran yersen voltajı 0.05 artırarak git
324'den sonra sistem siyah. Ekranda kalıyor.

@Revainer ghz değeri mi daha önemli yoksa mhz değeri mi?

Son düzenleme:

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
324'den sonra sistem siyah. Ekranda kalıyor.

@Revainer ghz değeri mi daha önemli yoksa mhz değeri mi?
MHz neyin GHz neyin?
1 GHz = 1000 MHz ne sorduğunuzu anlamadım. Voltaj arttırmayı denediniz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
MHz neyin GHz neyin?
1 GHz = 1000 MHz ne sorduğunuzu anlamadım. Voltaj arttırmayı denediniz mi?

@Revainer hocam, buradaki mhz'den bahsediyorum, bu videodaki?

@Revainer çok geç oldu sanırım, iyi geceler bende uyuyayım, yarına ceveplarına bakarım, iyi cumalar.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
@Revainer hocam e6700'ü satışa çıkaracağım, ederi ne kadardır? 3 GB Ram var içerisinde (o anakartta en sorunsuz çalışan ramler)

Bide nvidia'nın bilmediğim marka 256 mb ramlı ekran kartı var.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@Revainer hocam e6700'ü satışa çıkaracağım, ederi ne kadardır? 3 GB Ram var içerisinde (o anakartta en sorunsuz çalışan ramler)

Bide nvidia'nın bilmediğim marka 256 mb ramlı ekran kartı var.
İşlemci ve ramler mi sadece?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
Ekran kartı, bios pili, ve yanında extra power supply ile bir kasa hazırlayıp 300 GB hdd katıp satışa sunulacak, Ekran kartı 6200T 256 MB DDR2 ekran kartı, Ekran kartın soğutması palit marka bir fan ile yapılıyor @Revainer

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
@Revainer hocam dış kasanın tasarımını kendim tasarlayacağım, güzel şekil şukullu bir kasa olacak. en önemliside kasanın her yeri mikro delikler içericek, böylece her yerden hava alacak, su içinden geçemicek, ama hava geçebilcek bir delik açıcam.

Kaç para eder böyle bir kasa tasarladığımda? içindede 10 oyun olacak, driverler vesaire hazır, 10 ay lisanslı windows 7 kurucam.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@Revainer hocam dış kasanın tasarımını kendim tasarlayacağım, güzel şekil şukullu bir kasa olacak. en önemliside kasanın her yeri mikro delikler içericek, böylece her yerden hava alacak, su içinden geçemicek, ama hava geçebilcek bir delik açıcam.

Kaç para eder böyle bir kasa tasarladığımda? içindede 10 oyun olacak, driverler vesaire hazır, 10 ay lisanslı windows 7 kurucam.
Hocam kafam biraz karışıkta sistemi tamamen yazar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
@Revainer

İşlemci: Intel® Pentium® E6700 İşlemci
RAM: 1+2/ 3GB aynı mhz ve aynı cl'lerde 800 mhz CL3
Ekran kartı: nvidia geforce 6200t 256 mb palit marka mini fan taşıyor.
HDD: 320 gb Samsung HDD 10 ay lisanslı windows 7 kurulu, ve içinde 10 tane orjinal oyun olacak, kendi steam hesabımdan kopyaladım, crack değil.
anakart: ASUS P5LD2

dış kasayı kendim tasarlıcam, suyun gireyemeceği ama havanın geçebiliceği, minik deliklerle dolu bir kasa tasarlıcam, her yerden hava alcak, ama su geçirmicek yani.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@Revainer

İşlemci: Intel® Pentium® E6700 İşlemci
RAM: 1+2/ 3GB aynı mhz ve aynı cl'lerde 800 mhz CL3
Ekran kartı: nvidia geforce 6200t 256 mb palit marka mini fan taşıyor.
HDD: 320 gb Samsung HDD 10 ay lisanslı windows 7 kurulu, ve içinde 10 tane orjinal oyun olacak, kendi steam hesabımdan kopyaladım, crack değil.
anakart: ASUS P5LD2

dış kasayı kendim tasarlıcam, suyun gireyemeceği ama havanın geçebiliceği, minik deliklerle dolu bir kasa tasarlıcam, her yerden hava alcak, ama su geçirmicek yani.
PSU kaçlık?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,504
Üyeler
164,685
Son üye
JasonHartley
Top Bottom