Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Modele, soğutmaya göre değişir. O da tek fanlı mı?5500xt daha soğuktur, ya da daha ısınır diyebilir miyiz?
Modele, soğutmaya göre değişir. O da tek fanlı mı?5500xt daha soğuktur, ya da daha ısınır diyebilir miyiz?
5500XT SF SapphireModele, soğutmaya göre değişir. O da tek fanlı mı?
Hocam youtube'da iki video bulabildim. Birisini hatırlamıyorum o adam 85leri görüyodu. Diğeri zworm adlı test kanalı o 70 60 arasıydı85 dereceyi kırmızı çizgi olark kabul edin üstü sıkıntı niye sıkıntı ekran kartlarının altındaki leğim ler eriyip atma ihtimali var
Anladım. Peki o da tek fanlı mı yoksa çift fanlı mı?5500XT SF Sapphire
ortam sıcaklığı kasa hava akışı vb etkenler sıcaklıkları değişdirir ve her gördüğünüz teste inanmayın 28 dereced ve 22 derecede test edilen kartın sıcaklığı bir değil5500XT SF Sapphire
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam youtube'da iki video bulabildim. Birisini hatırlamıyorum o adam 85leri görüyodu. Diğeri zworm adlı test kanalı o 70 60 arasıydı
Anladım. Pek bir şey diyemem. İki modeli de kartı da kullanmadım. Lakin internetten testlerine bakabilirsiniz.Tek fanlı.
Hocam ayvalıkta yaşıyorum. Kasamda n5mf zalman. Sizce kaç olur? Yazın sıkıntı yaşar mıyımortam sıcaklığı kasa hava akışı vb etkenler sıcaklıkları değişdirir ve her gördüğünüz teste inanmayın 28 dereced ve 22 derecede test edilen kartın sıcaklığı bir değil
Hocam 2500 liraya maks en iyi ne alınabilir.Anladım. Pek bir şey diyemem. İki modeli de kartı da kullanmadım. Lakin internetten testlerine bakabilirsiniz.
1650S, 5500XT 4GB. Normal şartlarda olsaydık 1660S önerirdim. Lakin stoklar yok. İkinci elden daha iyi kartlar çıkabilir. @revanier ikinci el kart konularında bilgili. Eğer kafana yatarsa yardım alabilirsin.Hocam 2500 liraya maks en iyi ne alınabilir.
sıkıntı yaşamzsın büyük ihtimal ile ama ben olsam çift fanlı alırıöm çünkü tek fanlı modeller mini sistemler için kocaman kasan var 2 fanlı al kafan rahat osunHocam ayvalıkta yaşıyorum. Kasamda n5mf zalman. Sizce kaç olur? Yazın sıkıntı yaşar mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 2500 liraya maks en iyi ne alınabilir.
Peki daha detaya inerek bir model önerseniz? Ne önerirsiniz?1650S, 5500XT 4GB. Normal şartlarda olsaydık 1660S önerirdim. Lakin stoklar yok. İkinci elden daha iyi kartlar çıkabilir. @revanier ikinci el kart konularında bilgili. Eğer kafana yatarsa yardım alabilirsin.
sıkıntı yaşamzsın büyük ihtimal ile ama ben olsam çift fanlı alırıöm çünkü tek fanlı modeller mini sistemler için kocaman kasan var 2 fanlı al kafan rahat osun