Sanmam, en kötü UV yaparsınız, maalesef şu devirde ekran kartı bulduğumuza şükür etmek zorundayız.
Under Volt diyorsunuz sanırım, daha önce hiç yapmadım riskli bir şey mi?UV yaparsan mis gibi olur.
Hayır değildir.Under Volt diyorsunuz sanırım, daha önce hiç yapmadım riskli bir şey mi?
Şu anda Sapphire R7 240'ı boşta 42derece de çalıştırıyor. Fanlar Standart modda.Hava sirkülasyonu iyi olan bir kasan varsa tek fanli olsa dahi fazla ısınmaz. Zaten çift fanli modellerle 3 5 derece oynuyoe
Teşekkürler, kaç dereceyi görürse UV yapmamı önerirsiniz?Hayır değildir.
Neredeyse denk kart, o zaman bende de olacağını zannetmiyorum, teşekkürler.Bende 1650si var ısınma sorunu yok.
aynı şekilde beni de endişelendirmişti, ancak gördüğünüz gibi herkes "ısınma problemi olmaz, olsa bile UV ile çözülür" diyorlar. ondan dolayı içim rahatHocam Merhabalar. Gerekli fan hızı ayarınızı yaparsanız, ısınma olmaz diye düşünüyorum. Ancak tek fan olması beni biraz endişelendirmedi değil ısınma konusunda.
Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.
80 i geçmediği sürece sıkıntı yok demektir.Teşekkürler, kaç dereceyi görürse UV yapmamı önerirsiniz?