Neler Yeni

Asus Phoenix GTX1650S O.C Yaparsam Ne olur ısınır mı?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Yani genelde sorun o derecelerden sonra oluyor ince hesapta çift fan model olsa alırdım da adamlar seçenek koymamış saçma bişey anlamadım ozaman ben sistemi alınca 2 3 saatlik oyundan sonra ısı derecesi 75 i geçerse 2 tane daha fan takarım yukarı en azından 65 70 derecelerinde seyretse iyidir
Oyun oynarken 75 dereceyi geçeceğini hiç sanmıyorum. Ancak siz tabii ki parçalar geldikten sonra ısı değerlerini bizimle paylaşın ki bilgi sahibi olalım.
Hocam benim kasam sağ alt tarafta , masanın altında duracak her şey hazır. Masa altı geniş olduğu için ne kadar ısınırsa ısınsın bana etki etmez ancak kuzenimde RX 590'lı sistem var. Masa dar ve kasa masanın hemen altındaki rafta duruyor. O sıcak hava yüzüme bacaklarıma falan vuruyor hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor.
Değişikmiş hocam :D.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Oyun oynarken 75 dereceyi geçeceğini hiç sanmıyorum. Ancak siz tabii ki parçalar geldikten sonra ısı değerlerini bizimle paylaşın ki bilgi sahibi olalım.

Değişikmiş hocam :D.
Tamamdır paylaşırım kesinlikle merak etmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel driverları kurup sisteme şöyle işkence et biraz. Sonra oyun testlerine geçersin. Stok hali yeterli olur. Ayrıca ekstra fanlar iyi olur.

Hocam benim kasam sağ alt tarafta , masanın altında duracak her şey hazır. Masa altı geniş olduğu için ne kadar ısınırsa ısınsın bana etki etmez ancak kuzenimde RX 590'lı sistem var. Masa dar ve kasa masanın hemen altındaki rafta duruyor. O sıcak hava yüzüme bacaklarıma falan vuruyor hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor.
O işlemci sağlık testi ve ekran kartı işkence testi diyim :D hangi programlar hocam bir söylermisin not edeyim de unuturum

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Tamamdır paylaşırım kesinlikle merak etmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

O işlemci sağlık testi ve ekran kartı işkence testi diyim :D hangi programlar hocam bir söylermisin not edeyim de unuturum
Prime95 , Furmark vs. internette kolay bulursun zaten Abdullah abinin kullandıklarına bak.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri