Neler Yeni

Asus Phoenix GTX1650S O.C Yaparsam Ne olur ısınır mı?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Valla bir video da 10 FPS kadar artış verdiğini görünce biraz içimde kaldı oc olmaması :D aldigim zaman performansini ve ısı testlerini merak ediyorum GTA 5 de full wery high da 1080 p oynayacağım bakalım 60 FPS üstü verecekmi webteknonun videosunda 80 90 üstü bile veriyordu ama pek inandırıcı gelmedi :D
GTX 1650S verir de o videolar fabrika çıkışlı OC değil manuel olarak daha fazla OC yapılmış modeller.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
James Donkey SATA LE ve Adata SU630 ve SU650 gerçekten kronik sorunlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign seri üzgün.
Hocam bu arada aklıma takıldı da bu kart yabancı Benchmark testlerinde GTA 5 te wery high ayarlarda 80 90 FPS verebiliyormu Webtekno bu sistemle GTA 5 de ultra ayarlar 80 100 arası alıyor da bı garip geldi ? :D

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Tuna
Asus phoenixlerde ısı problemi yok mu güldürme allah aşkına tipine bakınca ısıncağını anlayabilirsin geçen birisi konu açmıştı bu modelden dolayı kartı 87 dereceye çıkmış

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Asus phoenixlerde ısı problemi yok mu güldürme allah aşkına tipine bakınca ısıncağını anlayabilirsin geçen birisi konu açmıştı bu modelden dolayı kartı 87 dereceye çıkmış
Hocam hava sirkülasyonu iyi olan bir kasada o dereceleri göreceğini sanmıyorum ve aklıma taktınız şimdi ya bu olayı :( kart isinan bir kart deil çok az güç tüketimi var ondan ısınmaz diyordum ben

@Redmental ve @crazyreign hocam siz benden çok bilgilisiniz hocamsiniz :D arkadaş kart ısınıyor diyor bir arkadaş 87 derece görmüş diyor ne yapmalıyım dogrumudur ya bu kart o kadar ısınıyormu :( ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
@Redmental ve @crazyreign hocam siz benden çok bilgilisiniz hocamsiniz :D arkadaş kart ısınıyor diyor bir arkadaş 87 derece görmüş diyor ne yapmalıyım dogrumudur ya bu kart o kadar ısınıyormu :( ?
Ne yalan söyleyeyim Phoenix kartlarla ilgili çok bilgim yok ancak 87 derece biraz fazla geldi. Doğru bilgi mi bilemiyorum. Önceden kullanmadığım ve bilgim olmadığı kart serisi bu. İnsanlar zaten sistem toplarken ortaya çok fazla para koydukları için direkt olarak iki fanlı ekran kartları öneriyoruz. Böyle olunca da herkes iki fanlı ekran kartı kullanıyor ve kimse tek fanlılar hakkında bilgi sahibi olamıyor.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hocam hava sirkülasyonu iyi olan bir kasada o dereceleri göreceğini sanmıyorum ve aklıma taktınız şimdi ya bu olayı :( kart isinan bir kart deil çok az güç tüketimi var ondan ısınmaz diyordum ben

OC yapmazsan , kasan iyiyse , o kadar ısınmaz bence. RX 590 bile 4 saat GTA 5 ultra ayarda 85 derece görüyor max.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ne yalan söyleyeyim Phoenix kartlarla ilgili çok bilgim yok ancak 87 derece biraz fazla geldi. Doğru bilgi mi bilemiyorum. Önceden kullanmadığım ve bilgim olmadığı kart serisi bu. İnsanlar zaten sistem toplarken ortaya çok fazla koydukları için direkt olarak iki fanlı ekran kartları öneriyoruz. Böyle olunca da herkes iki fanlı ekran kartı kullanıyor ve kimse tek fanlılar hakkında bilgi sahibi olamıyor.
Peki reis şöyle bir şey yapsam kasanın arkada egzoz fanı var incehesap 2 tane de hediye fan takıyor içine bı zahmet taksın bende yukarıya bir tane daha fan taksam nasıl olur kartın üstüne çünkü 75 dereceler normal hadi de 80 gördüğü zaman sıkıntı olur ve uzun süre oyun oynayan da birisiyim

OC yapmazsan , kasan iyiyse , o kadar ısınmaz bence. RX 590 bile 4 saat GTA 5 ultra ayarda 85 derece görüyor max.
Ozaman bu kart da o derece biraz zor ama uzun süre de oyun oynayan birisiyim eğer stok hali yeterli gelirse oc yapmayacağım olmadı kasanin içine üste bir iki fan daha alıp taksam nasıl olur

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Peki reis şöyle bir şey yapsam kasanın arkada egzoz fanı var incehesap 2 tane de hediye fan takıyor içine bı zahmet taksın bende yukarıya bir tane daha fan taksam nasıl olur kartın üstüne çünkü 75 dereceler normal hadi de 80 gördüğü zaman sıkıntı olur ve uzun süre oyun oynayan da birisiyim
İyi olur ekstra fanlar. Aslına bakarsanız 80 derecede çalışması da sorun değil, sadece yüksek ısıda çalışıyor yani, bana kalırsa bu bir sorun değil.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İyi olur ekstra fanlar. Aslına bakarsanız 80 derecede çalışması da sorun değil, sadece yüksek ısıda çalışıyor yani, bana kalırsa bu bir sorun değil.
Yani genelde sorun o derecelerden sonra oluyor ince hesapta çift fan model olsa alırdım da adamlar seçenek koymamış saçma bişey anlamadım ozaman ben sistemi alınca 2 3 saatlik oyundan sonra ısı derecesi 75 i geçerse 2 tane daha fan takarım yukarı en azından 65 70 derecelerinde seyretse iyidir

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Ozaman bu kart da o derece biraz zor ama uzun süre de oyun oynayan birisiyim eğer stok hali yeterli gelirse oc yapmayacağım olmadı kasanin içine üste bir iki fan daha alıp taksam nasıl olur
Güncel driverları kurup sisteme şöyle işkence et biraz. Sonra oyun testlerine geçersin. Stok hali yeterli olur. Ayrıca ekstra fanlar iyi olur.
Hocam benim kasam sağ alt tarafta , masanın altında duracak her şey hazır. Masa altı geniş olduğu için ne kadar ısınırsa ısınsın bana etki etmez ancak kuzenimde RX 590'lı sistem var. Masa dar ve kasa masanın hemen altındaki rafta duruyor. O sıcak hava yüzüme bacaklarıma falan vuruyor hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor.

Top Bottom