Neler Yeni

Yardım ASUS PRIME 750AG 750w PSU SES SORUNU ACİL YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık

Ekte bıraktığım videoda ki gibi ses var elektriği verdikten itibaren yardımlarınızı bekliyorum bir problem yaratır mı sadece ses mi?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Coil whine muhtemelen. Bilgisayarı yüke soktuğunda oyun vs açtığında ses artıyor kapattığında azalıyor mu? Bir sorun yaratmaz ses dışında ses yüksek gözüküyor telefon kaydından mı o şekilde bilmiyorum ama bana göre yüksek. Yeni aldıysanız iade veya değişim yapabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
hedef gösteriliyorum
bobin uğultusu gibi. yani sesi yalıtımla azaltmaya çalışabilirsin kauçuk montaj halkaları falan kullanabilirsin kasa psu arasına

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Coil whine muhtemelen. Bilgisayarı yüke soktuğunda oyun vs açtığında ses artıyor kapattığında azalıyor mu? Bir sorun yaratmaz ses dışında ses yüksek gözüküyor telefon kaydından mı o şekilde bilmiyorum ama bana göre yüksek. Yeni aldıysanız iade veya değişim yapabilirsiniz.
Elektriği açtığım an geliyor hani yüke falan gerek kalmadan pc kapalıyken bile, yeni aldım asusa yazdım o da performansa etki etmez sadece ses yükten dolayı dedi ama bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bobin uğultusu gibi. yani sesi yalıtımla azaltmaya çalışabilirsin kauçuk montaj halkaları falan kullanabilirsin kasa psu arasına
Nasıl yapabilirim açıp vidalarını sıkmam falan mı gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk defa duydum ve karşılaştım sıfır psuda bobin sesi garip geldi hani ekran kartlarında alıştık ama bunda garip geldi

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Valla tamamen şans meselesi ama iade edebilirseniz kalitesini beğenmedim diyerek iade edin servisle vs hiç uğraşmayın kusurlu derseniz aldığınız yer servis raporu isteyebilir. Daha orta segment markalarda bile bu kadar ses olmuyor. Sözde Asus marka ismi var. Kapalıyken bile ses geliyorsa değiştirmenizde fayda var. Ses benim için sorun teşkil etmiyor derseniz kullanabilirsiniz. Performansa bilgisayara bir zararı yok sadece bobin sesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla tamamen şans meselesi ama iade edebilirseniz kalitesini beğenmedim diyerek iade edin servisle vs hiç uğraşmayın kusurlu derseniz aldığınız yer servis raporu isteyebilir. Daha orta segment markalarda bile bu kadar ses olmuyor. Sözde Asus marka ismi var. Kapalıyken bile ses geliyorsa değiştirmenizde fayda var. Ses benim için sorun teşkil etmiyor derseniz kullanabilirsiniz. Performansa bilgisayara bir zararı yok sadece bobin sesi.
Eyvallah cevap için teşekkür ettim, ister istemez ses sorun ama hazır sistem aldıgımdan baya sıkıtını çıkarır diye düşünüyorum totelde performansa etkisi yoksa en azından devam edebilirim rahatça, sözde asus işte nasıl böyle olabiliyor anlayamıyor insan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,603
Üyeler
167,866
Son üye
semih3rnandez
Top Bottom