ASUS PRIME A320M-K ile Ryzen 3 4300g uyumlu mu ?

Mt1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Başlıkta belirttiğim gibi bu anakartta r3 4300g çalışır mı performansı nasıldır ?

Destek listesinde yok. Büyük ihtimalle desteklemiyor.

Başlıkta belirttiğim gibi bu anakartta r3 4300g çalışır mı performansı nasıldır ?
Hayır desteklemiyor. Yani çalışmaz. 3400G alırsanız işinizi görür. Performansları benzer ama A320 Chipset 3400G'yi destekliyor.

Başka bir konuda bir arkadaş desteklediğini iddia ettiği için satın almıştım iade etmek zorunda kalacağım o halde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Destek listesinde yok. Büyük ihtimalle desteklemiyor.
r3 4300g için tavsiye edebileceğiniz anakart var mıdır ?

Başka bir konuda bir arkadaş desteklediğini iddia ettiği için satın almıştım iade etmek zorunda kalacağım o halde.

B450 S2H alabilirsin ama bios güncellemesi gerekiyor.

b450m-h indirimde şu an itopyada bu destekler sanırım.

O da destekliyor bios güncellemesi ile.
Pek anlamadığım için soruyorum bios güncellemesi için anakartı önce farklı bir pcye takıp çalıştırmam mı gerekli yoksa 4300g işlemci ile pc direk açılır mı ?

Pek anlamadığım için soruyorum bios güncellemesi için anakartı önce farklı bir pcye takıp çalıştırmam mı gerekli yoksa 4300g işlemci ile pc direk açılır mı ?
Önceki nesil bir işlemci takman gerekiyor görüntü gelmesi için. Servise gönderirsen güncellerler diye biliyorum.

Gıgabyte B450m s2h veya msi b450m a pro max

Geri