çalışırda bios update gerek.Başlıkta belirttiğim gibi bu anakartta r3 4300g çalışır mı performansı nasıldır ?
Hayır desteklemiyor. Yani çalışmaz. 3400G alırsanız işinizi görür. Performansları benzer ama A320 Chipset 3400G'yi destekliyor.Başlıkta belirttiğim gibi bu anakartta r3 4300g çalışır mı performansı nasıldır ?
Desteklemiyor.Başlıkta belirttiğim gibi bu anakartta r3 4300g çalışır mı performansı nasıldır ?
r3 4300g için tavsiye edebileceğiniz anakart var mıdır ?Destek listesinde yok. Büyük ihtimalle desteklemiyor.
PRIME A320M-K|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PC’lerini toplayan kişilere kullanışlı yazılımlar ve özelliklerle...www.asus.com
B450 S2H alabilirsin ama bios güncellemesi gerekiyor.Başka bir konuda bir arkadaş desteklediğini iddia ettiği için satın almıştım iade etmek zorunda kalacağım o halde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
r3 4300g için tavsiye edebileceğiniz anakart var mıdır ?
Başka bir konuda bir arkadaş desteklediğini iddia ettiği için satın almıştım iade etmek zorunda kalacağım o halde.
O da destekliyor bios güncellemesi ile.b450m-h indirimde şu an itopyada bu destekler sanırım.GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450M H ITOPYA'da.www.itopya.com
Önceki nesil bir işlemci takman gerekiyor görüntü gelmesi için. Servise gönderirsen güncellerler diye biliyorum.Pek anlamadığım için soruyorum bios güncellemesi için anakartı önce farklı bir pcye takıp çalıştırmam mı gerekli yoksa 4300g işlemci ile pc direk açılır mı ?
Gıgabyte B450m s2h veya msi b450m a pro maxBaşka bir konuda bir arkadaş desteklediğini iddia ettiği için satın almıştım iade etmek zorunda kalacağım o halde.