Neler Yeni

Yardım Asus prime a620m Anakartıma hangi soğutucu

heserx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Bütçe
2000
Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım fakat soğutucu konusunda kafam çok karışık sistemime uyar mı bilmiyorum , aklımda THERMALRİGHT PEERLESS ASSASSİN 120 SE RGB modeli var ( RGB TAKINTIM VAR ) sisteme uyar mı bu model veya önereceğiniz max 2 bin tl başka soğutucu var mı ?

İŞLEMCİ: RYZEN 5 7500F
ANAKART: ASUS PRİME a620 m-k
EKRAN KARTI : ASUS PROART 4060 8 GB OC 3xfanlı
RAM : Apacer Panther RGB 32GB (2x16GB) 6200MH
KASA : GamePower Horizon Gaming MESH 4*120mm

Bünyamina

80+ Platinum
2k ya maksimum alacağım sağlam bir soğutucu olsun mu dersin yoksa işimi görsün yeter mi dersin ? Şu ürünlere bakabilirsin. Aklına yatanı al. Merak etme uyacaktır. Kupon kullanmayı unutma.

heserx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k ya maksimum alacağım sağlam bir soğutucu olsun mu dersin yoksa işimi görsün yeter mi dersin ?
Şu ürünlere bak aklına yatanı al merak etme uyacaktır.
Hocam kasama sığacak ramlere çarpmayacak 2 k lık en ideal soğutucuyu arıyorum fakat rgb olsa çok iyi olur

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam kasama sığacak ramlere çarpmayacak 2 k lık en ideal soğutucuyu arıyorum fakat rgb olsa çok iyi olur
O zaman tek seçeneğin baktığın soğutucu. Ramlare çarpmaz çarpsa bir tık yukarı takabiliyorsun öndeki fanı. Kozmetik olarak iyi duruyor o haliyle bile.

heserx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k ya maksimum alacağım sağlam bir soğutucu olsun mu dersin yoksa işimi görsün yeter mi dersin ? Şu ürünlere bakabilirsin. Aklına yatanı al. Merak etme uyacaktır. Kupon kullanmayı unutma.
[URL unfurl="
O zaman tek seçeneğin baktığın soğutucu. Ramlare çarpmaz çarpsa bir tık yukarı takabiliyorsun öndeki fanı. Kozmetik olarak iyi duruyor o haliyle bile.
Thermalright sizin attığınız 2. Model ile benim bahsettiğim rgb model arasında bi fark var mı hocam ?

Bünyamina

80+ Platinum
[URL unfurl="

Thermalright sizin attığınız 2. Model ile benim bahsettiğim rgb model arasında bi fark var mı hocam ?
Görünüş yükseklik farkı ağırlık farkı var. Yani aralarında pek bir performans farkı yoktur.

Top Bottom