Çözüldü✓ Thermalright peerless assasin 120 SE mATX b560M-R a sığar mı?

Useufffx

80+
Reaksiyon skoru
9
Başlıkta belirttiğim soğutucu mATX Asus prime B650M-Ra sığar mı yoksa altta Ramlere degebilir mi?

SOĞUTUCU
ANAKART
RAM

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Başlıkta belirttiğim soğutucu mATX Asus prime B650M-Ra sığar mı yoksa altta Ramlere degebilir mi?

SOĞUTUCU
ANAKART
RAM
Sığması kasanın genişliğine bağlı anakarta değil
Ön tarafındaki fan rame denk gelebilir biraz üste doğru takarsan fanı her türlü oturur ama dediğim gibi kasa genişliği önemli

Sığması kasanın genişliğine bağlı anakarta değil
Ön tarafındaki fan rame denk gelebilir biraz üste doğru takarsan fanı her türlü oturur ama dediğim gibi kasa genişliği önemli

Kasa bu her türlü sığıyor gibi yükseklik desteği de 164mm kadar

Biraz bloğun üstüne doğru getirirsem fanı oturur mu diyorsunuz yani?Bu anakart çok küçük duruyor bilmiyorum.

SOĞUTUCU
ANAKART
RAM
Soğutucum Phantom spirit anakartım aynı sığıyor

Kasa bu her türlü sığıyor gibi yükseklik desteği de 164mm kadar

Biraz bloğun üstüne doğru getirirsem fanı oturur mu diyorsunuz yani?Bu anakart çok küçük duruyor bilmiyorum.
Kasaya her türlü sığacaktır ayrıca benim anakartım da küçük ama dediğim şekilde takınca oturuyor

Ekler

• 1000000907.webp
    1000000907.webp
    586.8 KB · Hit: 17
  • 1000000908.webp
    1000000908.webp
    875.8 KB · Hit: 16

SOĞUTUCU
ANAKART
RAM
Sığma olayı anakart ramden çok kasaya bağlı. Anakart ve ram'in soğutma bloğu aşırı büyükse sadece fanlar bir tık cama yakın takılır o kadar.

Sıkıntı olmayacak o zaman sipariş ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sığma olayı anakart ramden çok kasaya bağlı. Anakart ve ram'in soğutma bloğu aşırı büyükse sadece fanlar bir tık cama yakın takılır o kadar.

Kasam bu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sıkıntı olmayacak o zaman sipariş ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasam bu
kanka rame denk gelen fan varya o bir tık cama yakın takılır en fazla bu olur her türlü sığar diğer alternatifte fanları bir sıra egzosa kaydırırsın en önde fan olmaz ama bence 1. seçeneği yap

kanka rame denk gelen fan varya o bir tık cama yakın takılır en fazla bu olur her türlü sığar diğer alternatifte fanları bir sıra egzosa kaydırırsın en önde fan olmaz ama bence 1. seçeneği yap
2. Seçenekte performans düşüşü olur çünkü öndeki fan kasa önğnden gelen havayı bloğa çekmeli ortadaki fan arka bloğa ve en son egzoz fanı da hem blok hemde içerdeki sıcak havayı dışarı alır ayrıca bir sıra geri çekerse egzoz fanı ile arka fan sıkışır hatta girmez

2. Seçenekte performans düşüşü olur çünkü öndeki fan kasa önğnden gelen havayı bloğa çekmeli ortadaki fan arka bloğa ve en son egzoz fanı da hem blok hemde içerdeki sıcak havayı dışarı alır ayrıca bir sıra geri çekerse egzoz fanı ile arka fan sıkışır hatta girmez
doğrudur hocam benim tercihimde ilk seçenek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri