Neler Yeni

Asus Prime A620M-K anakart pinleri yamuldu!!

xxYasin71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Yasin
ee kurtarabiliyomuyuz hocam yenisi alacak durumum yok acil çözüm ya

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
HasHoca
İlk yapcağın şey cımbızla nazikce gördüğün pinleri sakin bir şekilde ; ilmek ilmek düzelt . Sonra ince bir kartla [kredi kartı vs.] pinlerin arasına çapraz şekilde yerleştirip pinleri 90 derecelik konuma getirmeye çalış . Fakat bunlar biraz uzun sürecek ve uğraştıracak . Ben kırılan pin göremedim . Youtube da videolar var en kötü onlara bak çünkü düzeltmenin tek yolu bu :( . Yaparken dikkatli ol ve moralini bozma .

xxYasin71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Yasin
bu kartı letgoya koysam kaça gönderebilirim ve yanında bi xpg lancer 5200 mhz 16 gb sorunsuz bi ram var fazla onuda eklesem toplam kaça gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kartı letgoya koysam kaça gönderebilirim ve yanında bi xpg lancer 5200 mhz 16 gb sorunsuz bi ram var fazla onuda eklesem toplam kaça gider
iyice berbat etmeden kartı elimden çıkarıyım istiyorum çünkü elim titriyor benim heycanlandığımda dikkatli olmam gereken zamanalrda iyice bozabilirim pinleri

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
HasHoca

iyice berbat etmeden kartı elimden çıkarıyım istiyorum çünkü elim titriyor benim heycanlandığımda dikkatli olmam gereken zamanalrda iyice bozabilirim pinleri
Hocam sakin olun öncelikle ; bu herkesin başına gelebilir . Bu adamında pinleri yamulmuş düzeltmesi 5 dakika sürmüş . 5 10 dakika başından ayrılın en iyisi kafayı toparlayon geri dönün deneyin .

xxYasin71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Yasin
Hocam sakin olun öncelikle ; bu herkesin başına gelebilir . Bu adamında pinleri yamulmuş düzeltmesi 5 dakika sürmüş . 5 10 dakika başından ayrılın en iyisi kafayı toparlayon geri dönün deneyin .
deneyeceğim şimdi

deneyeceğim şimdi
şöyle bi boşluk var bahsettiğim buydu

Ekler

• IMG_20250311_014621_1.jpg
    IMG_20250311_014621_1.jpg
    2.6 MB · Hit: 14
Son düzenleme:

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
HasHoca
deneyeceğim şimdi

şöyle bi boşluk var bahsettiğim buydu
Biraz uğraş düzeltirsin . Yaparken elini titretme elin titriyorsa kafanı biraz toparla öyle yap . Yapılması çok zor değil zaten emin ol .

xxYasin71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Yasin

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Konudan bağımsız olarak işlemci fanını nasıl çıkardığını sorabilir miyim?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Alp Kaan CEYLAN
çarpraz şekilde söküp takarım hep
Bu am5 soketin fanına alışamadım takarkende çok zorlanmıştım şimdi de sökemiyorum o yüzden sordum benzer bir durum yaşamaktan korkuyorum bastırırken pinler yamulursa diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,677
Üyeler
169,599
Son üye
emirrys
Top Bottom