edit sadece başlıı okdum dedikleri doğru evet bios update şartevet.b550 gerektirmez ona bakabilirsin uğraşmak istemiyorsan güncel olur hem
Yani benim 3.nesil bi islemci ile guncelleme yapmam lazim dimiB450 anakartlar ilk açılışta 3. Nesile kadar destek veriyor 5. Nesil için bios update şart
3. nesil şart değil 1 ve 2 de olur.Yani benim 3.nesil bi islemci ile guncelleme yapmam lazim dimi
Suan b450m satın aldım F\P olarak iyi bi anakart deniliyor eğer beni bi süre götürecekse yeterliyse iade ile fln ugrasmak istemiyorumevet.b550 gerektirmez ona bakabilirsin uğraşmak istemiyorsan güncel olur hem
Mesaj otomatik birleştirildi:
edit sadece başlıı okdum dedikleri doğru evet bios update şart
Tamamdır tesekkurler3. nesil şart değil 1 ve 2 de olur.
b550 biosu güncel olmayabilir yeni üretilmediyse ki piyasadakilerin hepsi eski üretim o yüzden b 550 ye de bios güncelleme şartevet.b550 gerektirmez ona bakabilirsin uğraşmak istemiyorsan güncel olur hem
götürür sadece yükseltmelere açık değil b550 kadarSuan b450m satın aldım F\P olarak iyi bi anakart deniliyor eğer beni bi süre götürecekse yeterliyse iade ile fln ugrasmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır tesekkurler
Bios guncellemesi yapmam icin en ucuz ikinci el amd islemci soyler misin ?3. nesil şart değil 1 ve 2 de olur.
Bios güncellemesi için işlemci almana gerek yok servise yolla, yeni bios atsınlar.Bios guncellemesi yapmam icin en ucuz ikinci el amd islemci soyler misin ?
Bilgisayarciya götür adamın yanında dur bios günceller en fazla 100-200alirBios guncellemesi yapmam icin en ucuz ikinci el amd islemci soyler misin ?
Kanka biliyorum servisle ugrasmak istemiyorum bizim burdaki bilgisarcilarda amd islemci yok o yuzden alip goturup guncelliycemBios güncellemesi için işlemci almana gerek yok servise yolla, yeni bios atsınlar.