Asus Prime B550-PLUS alınır mı?

nacaar

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
1500
Sistemim Ryzen 5 5800X - 6600XT

Bu anakart sıkıntı yaratır mı? İnternette ısınma sorunu var yazan kişi gördüm.

Eğer sıkıntılı durum varsa 1500TL civarında başka anakart önerebilir misiniz?
Anakartı 1400TL'ye aldım.*

BIOS Flashback butonu yok, BIOS güncellemesi gerekirse bir bilgisayarcının yolunu tutmak gerekecek.

BIOS Flashback butonu yok, BIOS güncellemesi gerekirse bir bilgisayarcının yolunu tutmak gerekecek.
Şuan ki kartımda da yok hocam, daha önce de güncelleme yaptım. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum

Şuan ki kartımda da yok hocam, daha önce de güncelleme yaptım. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum

B550 Prime Plus'ın 5800X'i desteklemesi için minimum 1004 sürüm BIOS lazım, eğer halihazırda o sürüm kurulu gelirse tak-çalıştır olur. Ama olmazsa ya BIOS çipine profesyonel şekilde BIOS yazılması gerekir ya da eski nesil işlemci ile yapılabilir.

B550 Prime Plus'ın 5800X'i desteklemesi için minimum 1004 sürüm BIOS lazım, eğer halihazırda o sürüm kurulu gelirse tak-çalıştır olur. Ama olmazsa ya BIOS çipine profesyonel şekilde BIOS yazılması gerekir ya da eski nesil işlemci ile yapılabilir.
Elimde 2600X var

Elimde 2600X var

Prime Plus'ın 2600X'e desteği görünmüyor, en iyisi edilebiliyor ise iade edip B550M Pro VDH almak veya bir bilgisayarcıda falan güncellettirmek BIOS'u.

Geri