Evet kötü bir anakart prime serisi alınmamalı benceASUS PRIME B550M-K Ankartını Seçtim Kötü bir Ana kartmı
@crazyreignASUS PRIME B550M-K Ankartını Seçtim Kötü bir Ana kartmı
s2h'lar adamdırDostum B550 chipsetli anakartların arasından alınmaması gereken tek anakart bence PRIME B550M-K'dir, çünkü boş anakart, tek avantajı 4 RAM slotu olması. Adamlar ARGB girişini geç, RGB girişi bile koymamışlar.
Onun yerine çok daha ucuz olan B550M S2H seçilebilir, veya bütçeyi yükseltip B550-A PRO gibi eli yüzü düzgün bir anakart seçilmeli.
Prime kötü anakart diyorlar çoğunluklaASUS PRIME B550M-K Ankartını Seçtim Kötü bir Ana kartmı
Dostum B550 chipsetli anakartların arasından alınmaması gereken tek anakart bence PRIME B550M-K'dir, çünkü boş anakart, tek avantajı 4 RAM slotu olması. Adamlar ARGB girişini geç, RGB girişi bile koymamışlar.
Onun yerine çok daha ucuz olan B550M S2H seçilebilir, veya bütçeyi yükseltip B550-A PRO gibi eli yüzü düzgün bir anakart seçilmeli.
Dostum B550 chipsetli anakartların arasından alınmaması gereken tek anakart bence PRIME B550M-K'dir, çünkü boş anakart, tek avantajı 4 RAM slotu olması. Adamlar ARGB girişini geç, RGB girişi bile koymamışlar.
TUF GAMING X570-PLUS'taki VRM'ler daha iyi, chipset olarak da üst, ama o anakart ile karşılaştırman biraz yanlış, çünkü aradaki fiyat farkı büyük.
1500 taş catlasa 2000 tlTUF GAMING X570-PLUS'taki VRM'ler daha iyi, chipset olarak da üst, ama o anakart ile karşılaştırman biraz yanlış, çünkü aradaki fiyat farkı büyük.
Anakart için bütçeni söyle bana, en iyisini önereyim sana.