ayarveren35
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- berkesu
Halen boş konuşuyorsun.hocam zamanımı boşa harcayıp sana detay detay marka özellik yazacak değilim. Hadi komponent kaltesini boşver ben kendi elimdeki somut verilere dayanarak konuşuyorum. sende hangi bilgiye dayanarak saphirenin çok daha iyi olduğunu söylersen sevinirim. ben onlarca anakart ekran kartı inceledim tamir ettim. dediklerine sadece gülüyorum kardeşim. tabi aynen saphire çok daha iyi marka en iyisi. Asus çöpAyıca abicim deme yaşın 25den fazla değildir burada konuşma. gördüğü her top tier ürüne haterlık yapıp hemen altındaki kartların fan boyluğunu yapan birine benziyorsun. Neysedaha fazla tartışmaya gerek yok asus kötü saphire çok iyi
yeterince zaman kaybettim seninle
Nitro serileri iyidir pulse o kadar değil, eskiden görece iyi kartlardı, amd kartlarında vazgeçilmezdi. amdnin toparlamasıyla daha çok görürüz.
Sana çok basit bir soru sordum ''hangi komponentlerde daha iyi'' 9070 XT konusuna gelip ASUS daha iyi diyorsun ama şu iddia ettiğin şeyin cevabını bile veremiyorsun.
Hepsini geçtim sen daha VRM ve VRAM farkını bile bilmeyen birisin, istersen 1000 tane kart sök tak ne fark ediyor? kartın içini açıp macun değiştirince kendini donanım gurusu sanan birisin.
Önce VRAM ve VRM ne onun farkını öğren komik duruma düşme. ASUS da VRAM daha iyi yazmış