Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS PROART RTX 4060 Tİ COİL WHİNE

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Bütçe
19000
Evet arkadaşlar bu 3. ekran kartı deniyişim ve bundada colorfula göre biraz daha kısık seslisi var. Sanırım bunuda iade edip burda ekran kartı serüvenimi bitireceğim.
video :
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve şuan ses biraz daha da yükseldi.

ürünü incehesaptan aldım buraya giderek iade edeblir miyim ?

bu arada video tam belli olmuyor ama var yine aynı sorun sadece asus daha mı kaliteli olduğundan bilmiyorum ama daha az ses colorfula göre.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Evet arkadaşlar bu 3. ekran kartı deniyişim ve bundada colorfula göre biraz daha kısık seslisi var. Sanırım bunuda iade edip burda ekran kartı serüvenimi bitireceğim.
video :

ve şuan ses biraz daha da yükseldi.

ürünü incehesaptan aldım buraya giderek iade edeblir miyim ?

bu arada video tam belli olmuyor ama var yine aynı sorun sadece asus daha mı kaliteli olduğundan bilmiyorum ama daha az ses colorfula göre.
Kardeşim 3080 7 adat rog değiştirdim CW aşırı yüksek 4070 2 tane gaming x iade direk Asus a göre idare ederdi PNY aldım İnceden vardı ses 1 hafta geçmeden kendiliğinden kayboldu :) İnce dediğim karta kulağımı dayayınca çıkıyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
  • Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim 3080 7 adat rog değiştirdim CW aşırı yüksek 4070 2 tane gaming x iade direk Asus a göre idare ederdi PNY aldım İnceden vardı ses 1 hafta geçmeden kendiliğinden kayboldu :) İnce dediğim karta kulağımı dayayınca çıkıyordu.
valla artık yoruldum iade edicem dahada almıcam. abi hepsimi aynı olur ya. sence bu attığım konumdaki yerine gitsem alırlar mı ürünün iadesini direk sonuçta 14 gün hakkım varya ?

Kardeşim o paraları veriyorsa ve ses takıntısı varsa bir insanın ister istemez takıyor elde değil :)
aynen öyle sistem parası verdim sırf bu sorunu yaşamayayım diye.

arkadaşım var 3080 var ondada sordum böyle bir şey gördün mü diye adam 10 tane ekran kartı aldım sattım diyo ama böylesini görmedim diyo.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
valla artık yoruldum iade edicem dahada almıcam. abi hepsimi aynı olur ya. sence bu attığım konumdaki yerine gitsem alırlar mı ürünün iadesini direk sonuçta 14 gün hakkım varya ?

aynen öyle sistem parası verdim sırf bu sorunu yaşamayayım diye.
Vatanda genelde aldığın mağaza iade diye biliyorum net olunca direk net üzerinden iade ediyorsun veya arayarak. İnce hesaba hiç bizzat mağazadan ürün almadım arayıp sorsanız daha faydalı olabilir :)

arkadaşım var 3080 var ondada sordum böyle bir şey gördün mü diye adam 10 tane ekran kartı aldım sattım diyo ama böylesini görmedim diyo.
Kardeşim bizzat asus servisinden değişimden geldi 7 adet ücret iadesi alamıyordum şirket faturalı diye hepsi birbirinden beterdi satıp kurtuldum. Marka takıntım vardı pny aldım korka korka çok memnunum 4070ti xlr8 modeli.

• Beğen

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Elektronik cihaz bunlar illaki ses olacak kulaklık tak müzik dinle takılma bu kadar
Yoo şuan ki kartta yok ses bence üstüne düşülmeli Rog da okadar fazlaydı ki kulaklıkla dahi duyuyordum. :)

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Yoo şuan ki kartta yok ses bence üstüne düşülmeli Rog da okadar fazlaydı ki kulaklıkla dahi duyuyordum. :)
Teknik olarak hiç bir sorun teşkil etmiyor. Sesten başka oda zaten belli bir süre sonra geçiyor bu sebepten uğraşmaya değer görmüyorum. :D

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Vatanda genelde aldığın mağaza iade diye biliyorum net olunca direk net üzerinden iade ediyorsun veya arayarak. İnce hesaba hiç bizzat mağazadan ürün almadım arayıp sorsanız daha faydalı olabilir :)

Kardeşim bizzat asus servisinden değişimden geldi 7 adet ücret iadesi alamıyordum şirket faturalı diye hepsi birbirinden beterdi satıp kurtuldum. Marka takıntım vardı pny aldım korka korka çok memnunum 4070ti xlr8 modeli.
anladım :( yarın iade etmeyi deneyeceğim. bakalım inşallah sorun çıkartmazlar.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
inno3d kullanıyorum canavar gibi hiçbir ses yok fan sesi dışı tavsiye ederim

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Teknik olarak hiç bir sorun teşkil etmiyor. Sesten başka oda zaten belli bir süre sonra geçiyor bu sebepten uğraşmaya değer görmüyorum. :D
Kardeşim asus servisindeki dayı gibi konuştun :D valla ses takıntım var 7 ay onla uğraştım servise gönder değiştir kafayı yersin.

anladım :( yarın iade etmeyi deneyeceğim. bakalım inşallah sorun çıkartmazlar.
İnş amazon harici iadelerde tr firmaları korkutuyor gözümü umarım sorunsuz gerçekleşir.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Kardeşim asus servisindeki dayı gibi konuştun :D valla ses takıntım var 7 ay onla uğraştım servise gönder değiştir kafayı yersin.
İşte hayattan zevk almak için takıntılarınızdan vazgeçin boşuna stres yapmayın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,479
Üyeler
161,865
Son üye
oyunavcısı19
Top Bottom