Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS PROART RTX 4060 Tİ COİL WHİNE

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
Güç farkı çok fazla çünkü hocam normal eskiler bu kadar güçlü değildi
Doğrudur hocam ben malzemeden çaldıklarını da düşünüyorum çünkü roglarda tuf larda gamingx lerde bile var
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga buda az ses değil ya. yine aynı ses ama biraz daha kısığı çok rahatsız ediyor. bu kadar para veripte böyle kullanamam.
Reis bende de var cw ama benim fanlar bir dereceden sonra döndiği için oyuna girene kadar dönmüyorlar sıfır ses o yüzden.
Oyunda az geliyor o kadar sende boşta dönüyormu fanlar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Doğrudur hocam ben malzemeden çaldıklarını da düşünüyorum çünkü roglarda tuf larda gamingx lerde bile var
malzemeden çalmakla alakalı değil hocam roglar falan zaten en tepe en kaliteli ürün kullanılan serilerden zaten bobin cızırtısı bu güçten kaynaklı olur diye biliyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
malzemeden çalmakla alakalı değil hocam roglar falan zaten en tepe en kaliteli ürün kullanılan serilerden zaten bobin cızırtısı bu güçten kaynaklı olur diye biliyorum
Reis güç de ona göre de malzeme kullanırlar yani bence bu eski yeni monitörler gibi.
Eski monitörler taş gibi sapasağlam dayanıklılar her türlü.
Ama yeni monitörler en ufak şeyde gg oluyorlar.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Reis güç de ona göre de malzeme kullanırlar yani bence bu eski yeni monitörler gibi.
Eski monitörler taş gibi sapasağlam dayanıklılar her türlü.
Ama yeni monitörler en ufak şeyde gg oluyorlar.
İnceliyorlar çünkü eskileri tüplüydü bildiğim cam vardı şimdikilerin panelinde ne kullanıyorlar bilmiyorum ancak görüntüde ve teknolojide karşılaştırılamayacak derecede fark var sonuçta

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
İnceliyorlar çünkü eskileri tüplüydü bildiğim cam vardı şimdikilerin panelinde ne kullanıyorlar bilmiyorum ancak görüntüde ve teknolojide karşılaştırılamayacak derecede fark var sonuçta
Reis eskiler efsane ya eski monitöre yumruk atıyorsun elin kırılıyor yeniye atıyorsun elin arkadan çıkıyor :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Gene değişime yolla yapacak bir şey yok Msi falan bak istersen veya 4070 te bakabilrsin
https://www.akakce.com/ekran-karti/...b1-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,224358768.html örnek
daha düşünmüyorum ekran kartı almayı şunu iade ediyim yeterli bana.

Reis bende de var cw ama benim fanlar bir dereceden sonra döndiği için oyuna girene kadar dönmüyorlar sıfır ses o yüzden.
Oyunda az geliyor o kadar sende boşta dönüyormu fanlar
fanlar döndüğünde ses gelmiyor ama bu ses beni cidden rahatsız etti kart sanki arızalıymış gibi geliyor normal coil whine gibi değil biraz daha fazlası...

üstelik videoda cs2 açık pubg ye girdim ses baya arttı kullandığı wattda arttığı için.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
incehesaba - oksit bilişime gittim, iadesini istiyorum dedim. asus servisine gönderilcek dediler. dedim sesli çalışıyor coil whine var.
asus servisi nasıldır bu konuda ?

@LaZz61

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Göksel
kardeşim elektronik alet bu tabi ses falan çıkaracak bu kadar kafaya takarak hiç bişeyden memnun olmazısn

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,841
İsim
Mehmet Aslan
incehesaba - oksit bilişime gittim, iadesini istiyorum dedim. asus servisine gönderilcek dediler. dedim sesli çalışıyor coil whine var.
asus servisi nasıldır bu konuda ?

@LaZz61
hocam colorful deneyiminizi hatırlıyorum bu sorun teşkil edecek bir ses değil normaldir içiniz rahat olsun :) Her kartta coil whine olur sadece modelden modele seviyesi değişebilir. Bende inno3d kullanıyorum AAA oyunlarda 2k ultraya çektiğimde bendede bir miktar oluyor ama oda sese çok odaklanırsam veya kasanın dibine kafamı sokarsam duyuluyor onun haricinde kulaklıkla kullandığım için hiç duymuyorum.(kasam yerde masanın üstünde değil) Daha önce farklı model kart kullanmadım onların cw seviyesini bilemem ama kendi inno3d kartımı bu konuda oldukça başarılı buldum. Birde bu markayı denemek istersen sen bilirsin :D Ama bence gerek yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
hocam colorful deneyiminizi hatırlıyorum bu sorun teşkil edecek bir ses değil normaldir içiniz rahat olsun :) Her kartta coil whine olur sadece modelden modele seviyesi değişebilir. Bende inno3d kullanıyorum AAA oyunlarda 2k ultraya çektiğimde bendede bir miktar oluyor ama oda sese çok odaklanırsam veya kasanın dibine kafamı sokarsam duyuluyor onun haricinde kulaklıkla kullandığım için hiç duymuyorum.(kasam yerde masanın üstünde değil) Daha önce farklı model kart kullanmadım onların cw seviyesini bilemem ama kendi inno3d kartımı bu konuda oldukça başarılı buldum. Birde bu markayı denemek istersen sen bilirsin :D Ama bence gerek yok.
ses cidden rahatsız ediyor ama normal az bir şey gibi başlıyor sonradan yükseliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,655
Üyeler
164,715
Son üye
trxsmile
Top Bottom