Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS PROART RTX 4060 Tİ COİL WHİNE

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
ses cidden rahatsız ediyor ama normal az bir şey gibi başlıyor sonradan yükseliyor.
kasayı camı açık halde kullanmıyorsunuz değil mi ? Kulaklıkla sorun teşkil etmez bence.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
  • Hahaha
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
  • Hahaha

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
valla daha yoruldum ya asust abile böyleyse... 2.el temiz bulursam almayı düşünüyorum en azından deneyip almış olurum.
Galax'da dene hocam :D bende çıkmadı belki şansa sende de çıkmaz

• Hahaha

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,648
İsim
Kerem Çavuş
valla daha yoruldum ya asust abile böyleyse... 2.el temiz bulursam almayı düşünüyorum en azından deneyip almış olurum.
Bi yüzün gülmedi be kral , okurken üzüldüm geçmiş olsun yine , tekrar alcaksan gaming oc öneririm tam yükte 62 derece çalışıyor çıt sesi yok

• Üzgün

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
bakalım şunun iadesini bi alabilirsek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi yüzün gülmedi be kral , okurken üzüldüm geçmiş olsun yine , tekrar alcaksan gaming oc öneririm tam yükte 62 derece çalışıyor çıt sesi yok
valla öyle ya kaderimde yoktur belkide, 2. el bakıcam dediğim gibi artık en azından sorun yoksa alırım.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
bakalım şunun iadesini bi alabilirsek.

valla öyle ya kaderimde yoktur belkide, 2. el bakıcam dediğim gibi artık en azından sorun yoksa alırım.
hocam rahat iade alabiliyorsan bütün modelleri sırayla alıp dene yolu yarıladın zaten :ROFLMAO: , 2. el almaktan iyidir :ROFLMAO:

• Hahaha

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
incehesaba - oksit bilişime gittim, iadesini istiyorum dedim. asus servisine gönderilcek dediler. dedim sesli çalışıyor coil whine var.
asus servisi nasıldır bu konuda ?

@LaZz61
Kardeşim cw var demicektin direk iade edicektin servise gider gelir sıkıntı. Bizzat servise kendin göndersen daha iyi olurdu. Şimdi firma göndericek sorunsuz diyerek sana geri gelecek büyük ihtimalle. Ses felan demeden direk 14 gün iade hakkını kullanıp iade edecektin yanlış yaptın.

• İnanılmaz

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Kardeşim cw var demicektin direk iade edicektin servise gider gelir sıkıntı. Bizzat servise kendin göndersen daha iyi olurdu. Şimdi firma göndericek sorunsuz diyerek sana geri gelecek büyük ihtimalle. Ses felan demeden direk 14 gün iade hakkını kullanıp iade edecektin yanlış yaptın.
evet o benimde aklıma geldi ama kutu felan aaçılmış diyince mecbur dedim. en kötü servisten geldikten sonra incehesapa 14 gün içinde iade edemez miyim.

veya yarın direk sabah erkenden gidip direk iadesini istiyorum diye diretsem mi ?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
evet o benimde aklıma geldi ama kutu felan aaçılmış diyince mecbur dedim. en kötü servisten geldikten sonra incehesapa 14 gün içinde iade edemez miyim.
O 14 günde gelmez emin ol 😇 kendim gönderince bile rapor 1 hafta sürüyordu. Diyecektin performansını beğenmedim daha üst model alacağım veyahut bütçem yetersi gibi. Ses dediniz tamam işi servise gönderip iade hakkınız olan 14 gün dolacaktır. Ha asus servisi değişim raporu gönderebilir yeni ürün alırsınız kapalı kutu. Yapacak bir şey yok artık incehesap vatan gibi firmalar ne yazıkki böyle. amazon iade nedenini mecburi olmadan soruyor 30 gün iade hakkınız oluyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,875
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom