ASUS RADEON DUAL RX 6700 XT 12.899 TL

XFX 6700 XT 12 GB olanı 1 ay önce yaklaşık 12 bin liraya aldım.

Asus dual coil whine edition ama soğutması gerçekten çok iyi 55 dereceyi geçtiğini görmedim

Asus dual coil whine edition ama soğutması gerçekten çok iyi 55 dereceyi geçtiğini görmedim
Bende de vardı bu kaynak makinasindan, bir iki tane sandalye bacağını tamir ettim. 🤣
KUrtuldum ondan

Abi aşırı bir indirim olmadığı sürece amd sürücüsü ve yazılımı rezalet zaten tercih edilmez coil sorunu da ekstra cabası. 6650xt den rtx 4060'a geçtim, 2-3 ay sonra 4060ti alıp rahatıma bakıcam. Kullandığım süre boyunca yazılımıyla ayrı uğraştım fps dengesizliğiyle coil sorunuyla ayrı uğraştım, az daha veririm kafam ağrımaz modundayım.

Var bende aynı model coil sorunu vb yok cillop gibi. Güçlü bi işlemci şart ama r 5600 falan kurtarmıyor pubg valo gibi oyunlarda bilgin olsun.

ikinci el 6700xt haric sifir alinmaz, bu paralar da etmez

Sıfır bu paraya 6700xt ye vermeyin, ikinci el yarı fiyatına alırsın tepe model hemde.

Abi aşırı bir indirim olmadığı sürece amd sürücüsü ve yazılımı rezalet zaten tercih edilmez coil sorunu da ekstra cabası. 6650xt den rtx 4060'a geçtim, 2-3 ay sonra 4060ti alıp rahatıma bakıcam. Kullandığım süre boyunca yazılımıyla ayrı uğraştım fps dengesizliğiyle coil sorunuyla ayrı uğraştım, az daha veririm kafam ağrımaz modundayım.

Asus TUF Gaming rx 6700 xt kullanıyorum. Ne yazılımdan ne de soğutma konusunda hiçbir sorun yaşamadım.

Coil whine hiç yok benim kartımda.

En ağır oyunda bile 62 derece geçtiğini görmedim.

Geri