Neler Yeni

ASUS RADEON DUAL RX 6700 XT OC 12GB - Geri Ödeme düşünce 7749 TL

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,861
İsim
Hacı

anon-im

80+
ben asus kartlardan korkuyorum kesın bu kartlarda bır sorun var ondan ındırım oluyor CW sesinden dolayı şüpheliyim o yuzden ben tercih etmiyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Ben bir hafta 10 gün önce nitro+ alırken ortalarda yoktu bu kartlar. Vardı da hep yüksek fiyat çekmişti firmalar.10 bin üzeri fiyatlar çekiyorlardı. Kurlar artmasına rağmen fiyatları aşağı çektiler. Kampanya güzel almayı düşünen arkadaşlar yararlansın. Geçen benzeri Donanım Arşivi instagram hesabından da yayınlandı hepsiburada üzerinden de satın alabiliyorsunuz. Beni Türkiye de ki satıcıların ikiyüzlülüğü üzüyor. Koskoca markalar Asus geri ödeme yapacağını duyunca kartlara fiyat bindirmişlerdi şimdi ellerinde kartlar kalınca fiyatı tekrar indirdiler. Bu ikiyüzlülükle ülke hiçbir yere varamaz. İki senaryoda da bu adamlar para kazanıyor. Hiçbir koşulda zararına iş yapmıyorlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
ben asus kartlardan korkuyorum kesın bu kartlarda bır sorun var ondan ındırım oluyor CW sesinden dolayı şüpheliyim o yuzden ben tercih etmiyorum
Bende asus var 6600 sorunsuz calisiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Ya fiyat iyi hoşta alan herkes cw var diyor arada kaldım birkaç aydır takipteyim bu kartı
cw sorun değil. Kulaklıkla oynuyor çoğu insan bugünlerde oyunları zaten. Cw son çıkan amd ekran kartlarının çoğunda var. Takılmayın ona. Bende nitro+ var onda bile bazı oyunlarda yapıyor. Ona takılırsanız kart bulamazsınız.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Ben dahil forumun birçoğu Qp üzerinden almıştık ve büyük çoğumuz sorun yaşadı kart ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,575
Üyeler
166,232
Son üye
bybabi