Aykut D.
80+ Gold
Şu mesajı kim raporladıysa %100 4060 kullanıyor4060 çöpünden kat kat iyi .
Şu mesajı kim raporladıysa %100 4060 kullanıyor4060 çöpünden kat kat iyi .
Dostum neden herkes bu ekran kartından nefret ediyor rx 6750 xt ekran kartı neredeyse %20 daha fazla performans için %90 daha fazla güç tüketiyor ve üstelik bottleneck yapmayan bir işlemci de almak gerekir bu kart için4060 çöpünden kat kat iyi .
Saf gücü iyi değil yazılım şişirmesiyle piyasaya sürüldü.Dostum neden herkes bu ekran kartından nefret ediyor rx 6750 xt ekran kartı neredeyse %20 daha fazla performans için %90 daha fazla güç tüketiyor ve üstelik bottleneck yapmayan bir işlemci de almak gerekir bu kart için
Yazılım konusunda dediklerine eskiden katılırdım ama son bir yıldır yazılım konusunda sıkıntı çekmedim. Ben de bu kartı kullanıyorum, soğutması güzel, CW sanırım kronik bende de var.amd ekran kartı alanlar haftada bir driver kurmak zorunda kalabilir onları bilerek alın.
nvidia desen 5000 serisini eline yüzüne bulastırdıı, intel arc alıp şans verme zamanı geldi..
bakın kimsenin fanı değilim ama amd harbi sıkıntı, yazılım konusunda bıktırıyor insanı.
gecen turuncu forumdan bu kartı aldım 8 k verip. aynı resimdeki gibi hatalar veriyor.Yazılım konusunda dediklerine eskiden katılırdım ama son bir yıldır yazılım konusunda sıkıntı çekmedim. Ben de bu kartı kullanıyorum, soğutması güzel, CW sanırım kronik bende de var.
Vram bu zaman göre çok kötü fiyat abartı tek iyi tarafı hazır sistemde ucuz çıkması fp sistemler olmasıDostum neden herkes bu ekran kartından nefret ediyor rx 6750 xt ekran kartı neredeyse %20 daha fazla performans için %90 daha fazla güç tüketiyor ve üstelik bottleneck yapmayan bir işlemci de almak gerekir bu kart için
Amd driver cleaner ile driver kaldırıp, tekrar yüklemeyi denediniz migecen turuncu forumdan bu kartı aldım 8 k verip. aynı resimdeki gibi hatalar veriyor.
rx 570 var oda aynı hataları veriyor, yıllar gecmiş ama hala çaresini bulamamıslar.
pp müqAmd driver cleaner ile driver kaldırıp, tekrar yüklemeyi denediniz mi
yarın format atıp sıfırdan kurmayı düsünüyorum.Amd driver cleaner ile driver kaldırıp, tekrar yüklemeyi denediniz mi
haha typp müq
msı afterburner vs. programların da amd driverlarıyla çakıştığını düşünüyorum. format sonrası sadece driverlar ile bir dene bakalımyarın format atıp sıfırdan kurmayı düsünüyorum.