YouTube yazarsan çıkar incelemesiArkadaşlar bu ekran kartı hakkında yardımcı olur musunuz uzun kullanımlarda ısınma çook fazla olur mu birazda kartı anlatırsanız sevinirim
-Teşekkürler
kullanan arkadaşlar vardır die ve incelemelere baktım genede bi konu açmak istedimYouTube yazarsan çıkar incelemesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çook fazla olmaz
Piyasa fiyatından 40 TL daha ucuzhttps://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-6600-pulse-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-41094 buradan alabilirsiniz kampanyalı fiyat şu anda
Kaliteli ve soğutması başarılı bir model. Öyle ahım şahım ısınma olmaz 70 derce bile görmez çoğu zaman.Arkadaşlar bu ekran kartı hakkında yardımcı olur musunuz uzun kullanımlarda ısınma çook fazla olur mu birazda kartı anlatırsanız sevinirim
-Teşekkürler
bende bu modeli alıcaktım inceleme ve forum yazılarına baktım ilk zamanlarda bile 75 derecelere çıkıyor oyunlarda sonradan 80 leri buluyormuş pek içime sinmediOnu almanıza gerek yok.
800 TL boşuna vermeyin. baştan sistem topluyorsanız çok daha kaliteli bir kasa alırsınız.Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 7.717,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sıcak çalışan veya çalışabilecek bir kart değildir. GPU' nun gücü belli, soğutma modelinin kalitesi belli sorun olmaz.Arkadaşlar bu ekran kartı hakkında yardımcı olur musunuz uzun kullanımlarda ısınma çook fazla olur mu birazda kartı anlatırsanız sevinirim
-Teşekkürler
Kim demiş onu? görebilir miyim?bende bu modeli alıcaktım inceleme ve forum yazılarına baktım ilk zamanlarda bile 75 derecelere çıkıyor oyunlarda sonradan 80 leri buluyormuş pek içime sinmedi
Kart ısınıyor. Bizde var. Ha ama gayet normal çünkü tek fanlı ekran kartlarının çoğu bu karttan daha uzun şakam yok. Kart benim 1070 gaming X' in 1 fanıyla aynı boyda ha bu çizgi kadar:Kim demiş onu? görebilir miyim?